- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cajn
tag
válasz
Cootermain #44662 üzenetére
akkor nem azt írná ki kék képernyőre hogy az illesztő programm végtelen ciklust ért el és leáll a probléma valószínű oka ati2.dvag exe. próbáljon meg újjabb ilesztő programot.
Ezt csinálta aHD3650 em is újra raktam SP3-ról SP2-re és megjavúl lehet ezt is azt kéne.Sokan mondták a tápot de az tuti nem lehet gond mert akkor újra indúlna a gép stb. -
válasz
Cootermain #44481 üzenetére
Köszi, megpróbálom, bár ha olyan drasztikus teljesítménycsökkenést eredményez akkor inkább a villogó fák...
-
Bocaa
senior tag
válasz
Cootermain #42678 üzenetére
csak egy trémárk erejéig kéne elég gyér aza 43. vagy hányadik hely előre kéne ugrani 35-6 re amihez csak a bűvös 12k-t kéne megugrani amit ugy lenne legegyszerűbb ha vinné a procim a 3.75-öt mondjuk 1.36v-al de ez csak álom
-
Davidof92
senior tag
válasz
Cootermain #42561 üzenetére
Igen ennyit, gyári paszta vagy rossz minőségű volt vagy kezdett kiszáradni, ha a hűtőt is kitakarítottad akkor meg ne csodálkozz, az eszi a port és szépen le is telepíti a levegő útjába. Viszont ez a 64 fok nagyon jó eredmény szerintem, előző 100venti/80fok hoz képest hatalmas javulás.
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
Cootermain #42557 üzenetére
9600 GT-m volt előtte. Kérdeztem kereskedésben és ott azt mondták hogy nem tápellátás probléma van mert simán vinnie kellene. Bővítőkarik nincsenek.
-
Davidof92
senior tag
válasz
Cootermain #42557 üzenetére
mint láthatod, kissebb lett a hőmérséklete 90-es fordulat ellenére, tehát hasznosat cselekedtél
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Cootermain #41494 üzenetére
900MHz nagyon ritkán tudnak a 3870-ek, pláne stabilan, ráadásul jelentős teljesítménytöbbletet sem kapsz érte. A helyedben nem nyúlnék hozzá.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Cootermain #41489 üzenetére
Ha ez a dupla slotos Sapphire, akkor eléggé magas szerintem, mert nekem is van olyanom, s 100%-os ventivel kb. 20°C-kal alacsonyabb hőmérsékletet produkált terhelve. Ellenben ha single slotos a hűtő, akkor szerintem korrekt a hőmérséklet (feltéve, hogy nem VaporX
)
Ez is segíthet: [link]
-
eziskamu
addikt
válasz
Cootermain #41489 üzenetére
Szerintem átlagos az eddig olvasottak alapján, de az első hszben van is egy logoutos link
ahol ezzel foglalkoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest