- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
válasz
Narancs #42051 üzenetére
Ha biztosan hardvergond, akkor:
-Próbaképp lenyomhatnál pár óra memtest86+ -ot is, hátha a rendszermemó hibás.
-A videókártyához is van hasonló, bár nem tudok mit ajánlani, mert az atitoolt nem fejlesztik, a többit meg nem ismerem.
-Ha meg a procira gyanakodsz (de a memót is teszteli valamennyire), akkor ott az intel burn test.Persze lehet simán az alaplap, vagy a tápegység is hibás. Rendben van az a kiegészitő tápcsati? Nem laza, nem csúszhat ki?
Tényleg milyen tápod van? Bár asszem az x1950 pro a nagyobb étvágyú, de lehet ez meg érzékenyebb az ingadozásra.
-
eziskamu
addikt
-
eziskamu
addikt
válasz
Molnárka007 #42035 üzenetére
Mi a gond azzal hogy a 3850 megeszi reggelire a 2600 pro-t? Nem kitaláltam, hanem kipróbáltam. Az meg, hogy !!!UGYANOLYAN!!!! tipusú és szervezésű memóból (pláne ha a gpu ki is tudja hajtani) a több a jobb, az se nagy hülyeség.
-
eziskamu
addikt
válasz
szeki_80 #42021 üzenetére
Irgum burgum, 1 hónapja vettem, csak 500-al ólcsobban 256-ost, ez jobban megérte volna (akkor még 2-3k val volt drágább az 512-es). Így is ár/értékben jó kártya mindkettő, és ami volt előtte nekem 2600 pro, az ehez képest egy vicc. Az max arra volt jó hogy az aero simán menjen és belenézzél a játékokba, de ezzel már tudsz is játszani ,igaz még itt is érezhetőek a korlátok (bár egy 512-es már kevésbé lesz vészes)
Ja annyi az baja, hogy nekem a 3. változatú hűtés van és rohadt hangos, bár igaz ami igaz nincs fenn a gépház oldallapja sem(meg rivatunerrel hekkelhető)
-
eziskamu
addikt
válasz
Cootermain #41489 üzenetére
Szerintem átlagos az eddig olvasottak alapján, de az első hszben van is egy logoutos link
ahol ezzel foglalkoznak. -
eziskamu
addikt
válasz
eziskamu #41487 üzenetére
Landolt, megy. Még Colin bácsi (isten nyugosztalja) féle Dirt-öt is (pont a kedvenc műfajom
) kaptam hozzá meg valami online LOTR játék telepítőjét.
16200-ért kihozták, az a röhely, hogy ma szállítás nélkül került már annyiba a webshopban, én meg amikor rendeltem még valami 15 alatt volt szerdán. Örömömben adtam is 300 ft borravalót a futárnak.
Hát igen sajna tényleg már csak alsó középkat ez a kártya, a Whiteout is meg-megröccen néhány jelenetnél, és talán a p4 e2160 is kevés már hozzá, de így is 2x gyorsabb a 2600 pro-mnál. -
eziskamu
addikt
Na ha minden jól megy (kopp-kopp) egy Misi féle 3850-es landól pénteken 16 ezerért (szálítási költséggel együtt) a gépembe. Remélem működni is fog.
A munkahelyemen most újítottunk 2 gépet tervezéshez, azokba Misi féle 3870 ment (volna, ha az egyiket nem kellene gariztatni, a másik megy szerencsére). Nem mintha a tervezőprogi nem futna egy nVidia 9400-ason (még a GMA950-en is megy de az már inkább döcögés, és szenvedés, valamint mégcsak nem is stabil vele a progi ), de a 3870-ben még van tartalék is a jövőbeli programváltozatokhozés nem nyavajoghatnak a lassúság miatt. Most csak a 64 bites Vista miatt nyavajogtak a jó kis XP után
.
Néztem volna cuccokat Debrecenben, de Atiból ami (nekem) normális, nem nagyon láttam boltban 18-19 ezer alatt, úgyhogy pcx.hu lett belőle ( a nem teljesen pozitív tapasztalataim ellenére, kiszállítanak mindent, de ha a komplett géphez nem rendelek monitort is, képesek alkatrészenként küldeni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest