Új hozzászólás Aktív témák
-
szeki_80
tag
válasz
eziskamu #42038 üzenetére
Köszi hogy válaszoltál! Ha láttad adatlapomon egy 8600 GTS-t fog váltani az se egy mozigépész már!
Ma megrendelem az ipon-tól q kis MSI-t, mert eladom az előbb írt karimat, ha minden jól megy, és holnap már ki is próbálhatom a kis MSI-t! Ma gondoltam bele soha nem is volt még 512 megás videokártyám! Melyik Catalyst-ot érdemes alá rakni?
-
Molnárka007
tag
válasz
eziskamu #42033 üzenetére
No gyirikek én egyenlőrre úgydöntöttem h csak egy kurvajó mélylevegőt veszek!...
Sokan biztatnak arra h a q9650 meleltt és 6gb 2000mhz-es ram társoságában teljes egészében jóhelye lenne a 3870x2X2-nek mind teszt és mind gamelás "társoságában"
Valakik meg arra esküsznek h semmirenemjó,mert az nvidia a jó csak gamelásra
Valaki arra h csak teszten tud sokat hozni...
Valaki meg arra h jó,de gamelásnál nem...
Teljesen bevook kavarodva és nemtoom már énmagamsem h mitakarok....
A 4870x2-ből is majd kettőt akarok,ha odajutnak a gamek h igénylik,de én ahoz a karihoz már bőven kevéslem a q9650 és a 6gb ram-ot....
Meg szerintem azok már bőven jobban szeretik az i7 és az lga 1366 társoságát....
Persze már a sok hsz és tanácsadás után bővennemtoom magamse+ lekéstem a 22k-s Asus 3870x2-t is....-.-" -
eziskamu
addikt
válasz
eziskamu #41487 üzenetére
Landolt, megy. Még Colin bácsi (isten nyugosztalja) féle Dirt-öt is (pont a kedvenc műfajom
) kaptam hozzá meg valami online LOTR játék telepítőjét.
16200-ért kihozták, az a röhely, hogy ma szállítás nélkül került már annyiba a webshopban, én meg amikor rendeltem még valami 15 alatt volt szerdán. Örömömben adtam is 300 ft borravalót a futárnak.
Hát igen sajna tényleg már csak alsó középkat ez a kártya, a Whiteout is meg-megröccen néhány jelenetnél, és talán a p4 e2160 is kevés már hozzá, de így is 2x gyorsabb a 2600 pro-mnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Fotók, videók mobillal
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest