- iPhone topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
Sebaj Fóbiás #7472 üzenetére
A Xanax megszűnt, Frontin van helyette!
A szoftveres túlhúzás semmi ilyen problémát nem okozhat, az ilyen beavatkozás reverzibilis, bármikor visszaállítható a korábbi állapot. Ez a gond a tuning nélkül is bekövetkezett volna. Az viszont biztos, hogy a vmem hiba minden alkalmazásban kijön még a boot képernyőn is OS és driver nélkül.
Ha időszakos a probléma, ill játékfüggő, akkor a feszültségekre, vagy a hőmérsékletre lehet gyanakodni és ennek utánanézni! Ha másik gépben jó, akkor a tápod rendetlenkedik. A hőmérsékleti gondot meg vagy kényszerhűtéssel, vagy a bekapcsolás utáni terheléssel, amikor még kvázi, hideg a gép és a kártya, ellenőrizni. -
fer
őstag
válasz
Sebaj Fóbiás #7472 üzenetére
Garancia!
-
zodo
nagyúr
válasz
Sebaj Fóbiás #5916 üzenetére
Ezekszerint a mediamarktban csupa jó fej dolgozik.
Úgyanis tavaly karira, barátomnak kinéztem még novemberben egy Krafwerk bakelit lemezt, persze szenteste előtt egy nappal már nem volt egy darab sem.
Próbálkoztak cd-t ,dvd-t rámtukmálni a bakelit helyett,de mondtam nem kell ,mert ezek megvannak. Most jön a lényeg, fogta magát az eladó, bement a hátsó raktérbe és kihozott egy 1986-os kiadású ,teljesen épp csak egy kicsit poros KRAFWERK - Electric Cafe bakelit lemezt. Azt mondja vidd el nyugodtan ,nekem úgyis kettő van belőle. Kérdezem mivel tartozok , válasz semmivel. Nem is kelett többször mondania,már ott se voltam. Szóval ingyen lett egy szenzácíós lemez karácsonyi ajándékként a zenész barátomnak ,aki ezen a zenén nőtt fel. Szerinted ? Persze,hogy volt öröm és bodottá.Szerk:Mai napig nem hiszem el,hogy ingyen odaadta.
Ezúton is köszönet érte. -
törölt tag
válasz
Sebaj Fóbiás #5799 üzenetére
Miért olyan nagy gond a tápcsati neked? Nincsen megfelelő PCI-E csati a tápodon, vagy az átalakításhoz nincs elég szabad molex-ed?
Aggregátor aki tavaly vásárolt hardvert, az nagyon jól járt! Nekem a tápom is egy jó 5-össel fáj többe újan mint tavaj, a procim 1-3k-val, a ramjaim is tartják az árukat...
-
JJános
addikt
válasz
Sebaj Fóbiás #5799 üzenetére
Üdv! Ezt nem igazán értem.
4770-es kártyát szeretnél, és 4670-es eladó? A 4670-en nincs külön tápcsati.
A 4770-es kártyát nem ismerem. tudnál róla képet, tesztet mutatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen TV-t vegyek?
- Vírusirtó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest