- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
patex1983
őstag
válasz
mosquetoo #20495 üzenetére
Én Core i3 540-el használom.
Eddig egyik játék sem akadozott ezek közül maximum grafikán és 1920*1080-as felbontáson:
-Portal 2
-Race Driver Grid
-F1 2011 (ezzel nem sokat játszottam, nem jött be)
-Alan Wake (ez volt az, ami agyig meghajtotta a VGA-t, végig 100%-os terhelésen ment, de akadozás nélkül) -
miresz
veterán
válasz
mosquetoo #18194 üzenetére
Hogyne.
Ennek hatékonyabb a hűtése,mint a ref. kártyának. A HIS pedig elég jó kártyákat gyárt,általában prémium memóriákkal. Ez egy jó kártya. Csak hát a színe...erről nem tud leszokni a HIS.De ha a modding nem érdekel (ha csak nem babakék moddingod van) akkor tökéletes a kártya.
-
Zsotyek
tag
válasz
mosquetoo #18191 üzenetére
Az AMD oldalán megnézed, hogy néz ki a gyári kari, valamint a hűtő rajta. Ha jól tudom a legtöbb gyártó ritkán nyúl a kártyához, inkább a hűtést variálják, hogy csendesebb, de ugyanakkor hatékonyabb legyen. No meg sok esetben az új hűtővel dögösebb, dizájnosabb is a kártya, így sok esetben a vizuális hatás ráveszi az embereket, hogy azt vegyék meg.
-
Zsotyek
tag
válasz
mosquetoo #18186 üzenetére
Üdv! Szerintem a HIS nem rossz választás, főleg ha egy referencia kártyáról van szó, csak a matrica HIS rajta. Az pedig mellette szól, hogy olcsó és 3 év garanciát kapsz rá.
De mielőtt megint a fórum társak fikáznának ez csak az én véleményem.
Én például használtan vettem egy Apphire Radeon HD6870-et, úgy, hogy engem több ismerősöm azzal riogatott, hogy sok közöttük a hibás darab. Leteszteltem működik, kaptam hozzá szálát, garancia jegyet, így ha netán gondom lenne vele akkor is tudom cseréltetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged