- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
V!ck
senior tag
válasz
himi-humi #27998 üzenetére
Elhoztam haveromtól, kipróbáltam, üvölt, mint az állat, viszont működik rendesen.
Szétszedtem atomjaira, semmilyen elváltozást vagy rendellenességet nem találtam.
Kitakarítottam, újrapasztáztam, kipróbáltam. Ugyanúgy szar, továbbra is 4300körül forog és csak 21%-ot mutat a catalyst. Teszteltem unigine heaven-nel, valley-val, furmarkkal.... betonstabil, nincs artifact sem. Szóval szerintem a kártyának nincs baja, csak a ventivezérlésnek. Talán csak egy fet, egy smd alkatrész, kondi, akármi... van műszerész ismerősöm aki elég mélyen belemászik az ilyenek lelkébe, egy próbát megérhet... de tényleg sokan írják különböző fórumokon ugyanezt a problémát :/ -
raubisoda
senior tag
válasz
himi-humi #27938 üzenetére
Nem egyszerű de megoldható.Kikeresed az RBE nevű progit ugyan onnan (techpow...) ahol a biosok vannak.Hozzá leszeded a winbios flashelő progit.Ezeket mind a DOWNLOAD oldalon találod meg.
A GPUZ-vel feltétlenül mentsed el a régi biost mert ha gebasz van azt vissza lehet rakni rá.A gpuz-nál rámész ahol nálam az egér van és SAVE TO FILE...Utána a bios sorszámokat szigorúan ellenőrizd nehogy rosszat tegyél fel rá mert csík hegyek lessza karidon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest