- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
válasz
--Disztroj-- #8137 üzenetére
Van bizony!
A memória órajelét a gyári 1050-ről 500-ra visszavéve 30! W-al
csökkent a gépem fogyasztása, fogyasztásmérővel mértem.
Mit ne mondjak ku..asokat zabál. -
HSM
félisten
válasz
--Disztroj-- #8137 üzenetére
Na ja.. Modnjuk kétlem, hogy az a + ~80W annyira belnézzen a villanyszámládba... Az üresjáratot visszavetted? Az a 40W már inkább meglátszik, ha sokat megy a gép.... (ATT-s leírást linkeltem anno, nálam 100/225Mhz-en 0,9V-on tökéletesen megy a kari 2D-ben és bő 40W mínusz...)
-
zH.
senior tag
válasz
--Disztroj-- #8106 üzenetére
stalker cop még a sokkal erősebb és több rammal rendelkező gépeken is beakad.. próbáltam minimumom és stabil 80fölötti fps-em volt. beakadások ott is ugyanúgy voltak ,csak ritkábban.
Mika1227 : nemvágom miért sírsz ,meg miért kell neked nvidia.. én nekem azért kéne gtx275 mert halkabb ,hűvösebb és jobban húzható. eddig nvidiam volt és szeretnék visszatérni. lehet picit erősebb is. de ez az állandó nyafogás kiakaszt. elhiszem ,hogy van ahol megfekszik ez a vga ,főleg nagyobb felbontásban ,de ebben az árban nem kapsz jobbat nvidia-nál sem. arrol nem beszélve h 60k-70-80k ért szorják a gtx280/285-öket..annyiért ott a 5850/70. igaz ,gtx295 egész jó áron van most ph-n..
-
Dusee
őstag
válasz
--Disztroj-- #7763 üzenetére
nekem mégis megy
nem szoktam állítgatni a ventit, csak ha 100%-ra rakom tuninghoz, amúgy auton megy.
tudom, hogy kisebb, meg jobb, de általában a catalyst suite-ot töltöm le, ezért van CCC-m.de letöröltem a CCC-t, örüljetek
-
Mika1227
őstag
válasz
Kipróbáltam tényleg szuperál együtt a cucc! De minek a kettő együtt nem tudom?!
-
zH.
senior tag
válasz
Naja. Mondjuk engem aztán rohadtul nem érdekel ,hogy milyen nagy a program..csak elfér. De ATT-vel beállítottam ,hogy bizonyos hőfokonként x fordulaton menjen. Alapbol szerintem elég lassan ment a venti ,így viszont intenzív játék alatt sem látom 75fok fölöt a GPU-t ,de nem is leheli ki a belét a venti.
-
Zoo123
senior tag
válasz
--Disztroj-- #7729 üzenetére
"bár villanyszámla tekintetében érdekene a fogyasztás különbsége, bár igaz hogy nem non-stop a 3d üzem."
Hát -a 4850-hez képest- 50% az a 3D fogyasztásra is igaz, ha számszerűen érdekel akkor olyan 40-60W
"a ramok zabálnak sokat, így azokat vettem vissza elsőként, nyertem is az üggyel olyan 13 fokot"
Nálam 1050 MHz-ről 500-ra engedi visszavenni a CCC a memória órajelet és ez 40W-ot jelent, megmértem.
40W, azért elég sok... -
Mika1227
őstag
válasz
--Disztroj-- #7729 üzenetére
Itt kérdezősködj![link]
-
Mika1227
őstag
válasz
--Disztroj-- #7723 üzenetére
Nekem viszi a kari a 100/200-at. Érdekes. hogy mekkora különbség van, igaz az enyém 1 gigás HIS.
-
Zoo123
senior tag
válasz
--Disztroj-- #7716 üzenetére
"A 4890 vapor-x 2gb mennyivel fogyaszt többet mint egy 4850?"
Úgy kb 50%-al, ne izgulj, elbírja a Corsair cx400-as tápod.
Viszont minek akarsz 2GB-osat venni? 1GB ram maximális grafikai részletesség mellett, Full HD-ban, szűrőkkel is elég!
Spórold meg a felárat, elég lesz neked az 1GB-os is!"gpu órajelemeléssel (CCC) növekszik a fesz is?"
Nem, akkor növekszik ha valamilyen programmal TE növeled, vagy ha átírod a vidkari bioszában.
-
Laraxior
titán
válasz
--Disztroj-- #7453 üzenetére
nekem pont ez a két fajta van. VaporX-et vegyél..meggyőző teljesítmény, és halk!! működés.
A new design az nulla..ugyanolyan hangos mint a régi..és meleg is.
mi az a DP?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest