- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
XFX-nél van vagy egy tucat 4890, hogy jobban összezavarjon
A black edition 1000/1000Mhz, feket nyák, az xxx 900/975, van még 875/975, és sima 850/975.Az XFX lite csak 2db molex 6 pin-es átalakítot és egy cd-t tartlamaz, ennyi.
jha és szintén fekete nyákos, de nem tudom, hogy jelent-e ez bármit is
XFX karik,black edition külön van -
fanti
addikt
az hogy 50 évig nem hibásodnak meg a szilárdelektrolitos kondik meg a mosfetek :-)
de ez érvényes az összes nem ultra durable logós más gyártók 4890-eseire is!úgyhogy ez aféle parasztvakítás, marketing.
én is a refhűtésre szavaznék!
nekem is az van csak Sapphire kivitelben és semmi gondom vele. teljes terhelésnél ugyan van némi hangja, de nekem van egy rossz szokásom, nevezetesen az, hogy bekapcsolom a hangfalrendszeremet amikor játszok, és igy az a kicsi fuvallathang nemigazán hallható meg, 2d alatt meg annyi hangja van mint egy hangtompítós vizipisztolynak ;-) -
t.imi
addikt
Nekem az XFX lite van, eddig semmi nyüg vele, alapon 0 hang, terhelve már meg jön a hangja.
Jha, fekete nyákos mint a black edition, nem tudom jelent-e valamit, de ez van
Ha nem akarsz felforralni mindent a házadban, ezt válaszd.A giga csak a benti levegőt használja és oda is fújja vissza ergo, saját magát melegíti + a cpu, hdd, mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bittorrent topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Klaus Duran: 2025 dude
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest