- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabrielarky
tag
válasz
#65755648 #471 üzenetére
Hali!
Amire jutottam, CMOS reset meg ramok + VGA kivétele nem ér szartsem, speaker jól bekötve kussol tovább, ellenben minden ventillátor pörög.
Viszont.
Visszatettem a régi alaplapot a toronyba, 1 giga ramot a négyből mert az volt a gond vele hogy csak 1 slotot volt hajlandó látni ezért is vettem új alaplapot, 1 winyót rá (sata, 250) meg a 4890 VGA-t.
Láss csodát, a 3 led már nem villog hanem folyamatosan ég, prociventi pörög, winyó beindult, monitor továbbra sem kapcsol be, viszont most a 4890 ventije sem pörög.
totális sakkmatt.
-
HSM
félisten
válasz
#65755648 #481 üzenetére
Na itt van egy jó kis vita erről a fórumban.... [link]
Szóvalhogy az a lényeg, hogy amit néztek itt, az a VA, és nem a W. De csak felszínesen vágom a dolgokat, szóval nem mondok többet....
Ja, és a cosinus-fi az a fázisszög-különbség, ahogy kivettem. A konnektoros fogyimérők tudják ezt is mérni, enélkül nincs pontos eredmény.
Bár nálam épp van fogyimérő, és 0.99-es COS-FI-t mér, tehát a valós és a látszólagos teljesítmény gyakorlatilag egyenlő, de ez nem törvényszerű, sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest