- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
És a TV-n beállítottad hogy teljes képernyőn jelenítse meg a képet?
Játszadozz el a beállításokkal a TV-n a képi beállítások menüben, ott kel legyen v.mi olyasmi hogy "nyújtás teljes képernyőre" vagy hasonló, ha hazaértem megnézem.Mondjuk én XP-t használok, lehet hogy a Vista driver sz.r ?
-
-
Dictator^
veterán
Most lehet hülyeséget mondok , saját tapasztalatból, samsung lcd tv-n a hdmi/dvi-s hdmislotba kell dugni a gépet, ha ez megvan , elvileg nem kéne "kontrasztosnak" lennie a képednek.
elvileg ati kártyánál,catalyst control centerbe, graphics fül, és alul configure tv/monitor-> aztán scaling options és ott lehuzod overscan felé 0%.
intel integrált videókártyáknál, ilyen gma 4500ön láttam még, de ott elég volt, ha a megfelelő hdmi-be állitod be, samsungnál van egy source list tévén, amellé a hdmi slot mellé tudsz rakni egy pc kivezetést , és utána lesz tökéletes a kép.
-
Zoo123
senior tag
Szia!
Nem töltötted ki az adatlapod.
ATI videókártyán a probléma nálam is jelentkezett, nálam a megoldás a következő:
A Catalystban állítsd be a Scaling-et 0%-ra, a TV-n pedig állítsd be a kép széthúzása teljes képernyőre és jó lesz!Pár napja még Nvidiám volt de úgyemlékszem ott is van nagyítás/kicsinyítés funkció.
Most vettem csak észre hogy ez az ATI 4890 topic! Hiába reggel van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest