- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
FRENK1988 #8001 üzenetére
ATT nem jó? sajna az energiatakarékosság erősen kártyafüggő,kinek milyen feszen,mennyit megy...nekem pl.160/250-en megy a kari legkisebben,és ehhez 1,006 v kell,de másnak le se lehet ennyire venni eleve...viszont nekem ezen a feszen a takarékos gémprofilban megy 500/1000-et is minden gond nélkül
ki kellene kisérletezni,neked mi a jó a kártyán,ha mindenáron biost akarsz...vagy tehetsz fel esetleg egy 2nem túl optimális" de biztos biost,ha van,de az meg nem hoz túl sokat.nekem nagyon bevált az ATT szabályozni,23 fokos szobában win alatt 30C a kártya,és a gép eszik összesen 90w-ot a konnektorból
-
katt777
félisten
válasz
FRENK1988 #7649 üzenetére
Alaplap biost a VGA-ra?
Akkor csoda, hogy még megy a cuccod...
zodo: Baszki, mindenki agyzsibbasztót vett be a hétvégén?
Valami jó buliból kimaradhattam.
A CC az ua., mint a CCC, ugyanis Catalyst Control Center a teljes neve, csak ugye van Catalyst csomag, ebben Catalyst driver, Catalyst CC (ezért utaltam rá röviden a Control Center megnevezéssel), Catalyst telepítő, és egyebek, attól függően, mit töltött le az ember. De még (C)CC-t is lehet úgy telepíteni, mint a drivert, hogy kilép az ember belőle, és az ideiglenes könyvtárból csak az adott alkalmazást installálja az ATI egyéb hülyeségei nélkül (így pl. megkíméljük magunkat a különböző Visual f.szságok összekeveredésétől a gépünkön).
De a pont mondjuk az ATI-nak jár, amiért ilyen frankón képes megkeverni a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest