- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Hmm a 350-es Fsp (ha Pnf) nemhogy a 3650-es kártyához, de akár a 4850-hez is jó(adatlapom).
Azt a 400-as Codegány csodát meg jobb is hogy ki sem bontottad, mert szerintem a felét sem tudja leadni a +12V-os ágon, mint a 350-es FSP.
Mondjuk a 3650-hez lehet hogy elég lenne az is, csak nem biztonságos.
A képpel nem tudom mi a bajod, hacsak az nem lehet hogy high colorra van(16 bit) nem True colorra(32bit) szerintem, vagy driver hiba és akkor keress másikat hozzá.
Mod: Na bakker megint filmet nézek hsz írás közben. -
kriszbon
őstag
válasz
belaazallat #1266 üzenetére
Nekem nincs rá szükségem mert a 9.8-at én letöltöttem a multkor ismerősnek, de azért jó hogy belinkelted az elsőt, mert nekem valahova elkutyulódott ez az oldal.
-
kriszbon
őstag
válasz
belaazallat #1263 üzenetére
Ja hogy a keresőt kellene használni.
Egyébként le is töltötted, vagy csak linkelted amit a kereső bead, mert engem minden oldal csak az újabb driverhez vezet el.
Vagy csak simán balfék vagyok?
Mod: droti25: (Ezt) Egy másik topikból csórtam, de ebben pont az nincs benne. Ha jól tudom akkor 2600 XT van közel hozzá, de ez nem bizti! -
kriszbon
őstag
Keresgéltem én is de akárhányas van kiírva sok oldalnál, a végén mindíg a 9.10-es vigyorog vissza. Pedig 2 napja töltöttem le ismerősnek a 9.8-as Agp drivert. Úgy látszik Amd bácsi valamit alakít hogy mindenhonnét eltűnnek a régebbi driverek!
Még jó hogy elmentettem sok régit! -
kriszbon
őstag
Talán bróbáld ki ezzel (Agp Hotfix Driver)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest