Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Tuco Ramirez
FUD = Fear, Uncertainty, Doubt. Magyarul rémhír
Más szóval egyetértünk - szerintem sem lesznek (sokkal) rosszabbak a 8800-asok, mint az ATI high end kártyái. Kissé megkavarta az embereket a 8800-asok katasztrofális teljesítménye a tiszta vertex és tiszta geometry shader tesztekben - erre személy szerint a következő elméletem van: [link]. Kicsit légváras, viszont kitűnően magyarázza a teszteredményeket 
SzlobiG
Ha a játékgyártók nem nagyon óvatosan közelítik meg a kérdést, akkor szerintem is kalap/kabát a 2600-asoknak DX10-ben. De azért ők sem a saját zsebük ellenségei... Kíváncsi leszek. -
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Gondolom fudzillás hírre.
Nem csak a 8600-osok hanem a HD középosztály is elfog vérezni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió, 3 év teljes körű garanciával.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Más szóval egyetértünk - szerintem sem lesznek (sokkal) rosszabbak a 8800-asok, mint az ATI high end kártyái. Kissé megkavarta az embereket a 8800-asok katasztrofális teljesítménye a tiszta vertex és tiszta geometry shader tesztekben - erre személy szerint a következő elméletem van: