- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Peet210 #2980 üzenetére
A két passzív hűtéses kártya elég forrófejű (MSI, Gigabyte), a Sapphire pedig egész halk és hatékony hűtést csinált (önmagához képest mindenképp). Sztem vagy a Gigabyte vagy a Sapphire. A Sapphire FULL verziós ezért drágább egy kicsit, de ha olcsóbban akarsz venni, akkor keress egy LITE verziót. Ezt már 22k-ért is megkapod, ráadásul nem kell bütykölni a hűtését.
gaborbol: A Sapphire FULL verziós, úgyhogy ahhoz is kapsz játékot (Episode Two, Team Fortress, Portal)
-
gaborbol
őstag
válasz
Peet210 #2980 üzenetére
"Raktam össze gépet Gigabyte 2600XT siletpipe2(heatpipe-os) kártyával.
Először nagyon beparáztam, mert winfos üresjáratban 62 fokos volt, és eszméletlenül melegedett az egész lap körülette.Miután kapott egy 5 voltos 8cm -es tápventit, lement 37 fok köré,és szinte így is hangtalan.
8 cm-es tápventiből 2 darab is elfér a hatalmas bordán ami ikább grillrács,így viszont már nagyon meggyőző.
Szerintem 1 venti mindenképpen kell rá,csak akkor figyelni kell rá,hogy esetleg a mellette lévő slotba nem tudsz berakni semmit a venti miatt.
3 év gar,valamint az,hogy állítólag extra hosszú élettartalmú alkatrészekkel szerelték szerintem jó vétellé teszik(+ajándék never winther night 2 game).-Nekem sapphire ventis van,de így utólag a giga+tápventi időtállóbb megoldásnak tűnik."
-Msi nem volt még nálam,de elénzve a képeket róla,a hűtése nagyon soványkának tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest