- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
ellington #2684 üzenetére
Legelőször is rendesen le kell takarítani minden codec csomagot, mert sakkozni tudnak egymással, aminek nem biztos, hogy jó lesz a végeredménye.
Tapasztalatból csak a KliteMega codecpackot tudom javasolni, de itt is telepítéskor nem árt rászánni fél percet a különböző beállítások ill. összetevők kiválasztásához.
Más codeccsomaggal mostanában nem volt dolgom, így nincs mással összehasonlítási alapom. Annyit tudok még mondani, hogy a KliteMega telepítésekor az FFDShow-t nem szoktam telepíttetni, mivel régebben (ez már évek távlata) volt szívásom miatta. De, hogy meg is cáfoljam magam: a legutolsó csomag telepítésekor adtam egy esélyt az FFDShow-nak, így jelenleg tesztelés alatt van ismét nálam. Eddig nem volt probléma, de 3-4 napja van még csak fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GTX 1660 Super OC 6GB
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- ASUS TUF RTX 5070Ti OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest