- Poco F7
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
ellington #2684 üzenetére
Legelőször is rendesen le kell takarítani minden codec csomagot, mert sakkozni tudnak egymással, aminek nem biztos, hogy jó lesz a végeredménye.
Tapasztalatból csak a KliteMega codecpackot tudom javasolni, de itt is telepítéskor nem árt rászánni fél percet a különböző beállítások ill. összetevők kiválasztásához.
Más codeccsomaggal mostanában nem volt dolgom, így nincs mással összehasonlítási alapom. Annyit tudok még mondani, hogy a KliteMega telepítésekor az FFDShow-t nem szoktam telepíttetni, mivel régebben (ez már évek távlata) volt szívásom miatta. De, hogy meg is cáfoljam magam: a legutolsó csomag telepítésekor adtam egy esélyt az FFDShow-nak, így jelenleg tesztelés alatt van ismét nálam. Eddig nem volt probléma, de 3-4 napja van még csak fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Egérpad topik
- Poco F7
- Bloodborne (PS4)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest