- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
azért én jobb szeretem, amikor a cég ahol veszem ott van a városban... pláne, hogy nem rakom össze a gépet! mint említettem, egy félresikerült athlon (saját) szerelése óta nem rakok össze komplett gépeket, legalábbis az alaplap+proci+venti szakaszt...
majd egyszer talán, de nem most... jobb szeretem, ha egy szakember megcsinálja, nincs az, hogy ha valami baja van, akkor viszem vissza, erre persze az én hibám...
-
-
fagy53
nagyúr
Az az 1k könnyen leküzdhető, ha a Riva-ban a 700MHz helyett 800MHz-et állít be a GPU-nál, és máris XT-je van. Ez valóban így működik, de aztán jön a bökkenő.
A PRO-ba szerelt GPU-k nemhogy kisebb alapfeszen mennek mint az XT-s társaik, hanem még vmoddal is kevésbbé húzhatók.
Az én Sapphire PRO-m gyári hűtővel 920MHz-ig megy, de úgy tűnik már most, hogy a VF900Cu-val sem megy 950MHz fölé.
Vigasztalásul a memóriák ugyanazok mint a Sapphire XT memóriái, azaz Qimoda 1.4ns, ami nekem 2.05V-n 980-1000MHz-ig elmegy. -
VaniliásRönk
nagyúr
Az +1k inkább 2-3, a többlet mindössze +10%, a sima Pro és a GDDR3-as közti 20-30-hoz képest elég kevés, tuningban pedig ugyanannyit tud a kártya mint egy rendes XT.
Nem mellesleg a végtelenségig lehet fokozni a +pár ezer Ft-ért van jobb sort, mert ugye ha már XT, akkor van Full Valve BlackBox-szal szintén kb. ugyanennyi plusszért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingatlanos topic!
- LED világítás a lakásban
- Revolut
- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest