- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ádikácska #11387 üzenetére
Igen persze. Toljál csak egy frapsot szépen...
Ittvan pár írás 8600GT tulajoktól, cod2 topic:
"Nekem a 8600GT-el dx9, 1280-as felbontásba minden maxon leesik 30fps-re és nem csodálkozom mert ez így van rendjén."
"Szóval ha cod2-re veszel vga-t akkor ne 8600gt-t."
"Meg még az érdekelne hogy miért van az hogy 8600gt-vel miért van kevesebb fps-em, mint 7600gt-vel. Beállitások minden ugyan az, cfg fájl is...
Mégis kevesebb van dx7ben is és dx9ben is.
dx7ben stabilan volt 250 szinte mindig, 86gtvel pedig sokkal kevesebb....
De miért?? Driver cseréltem."A full felbontás, az 1920*1080 a játékban, ekkora felbontáson te full grafot állítasz, az garantáltan nem lesz 250FPS. De lehet bizonyítani, mint mondtam, fraps...
bach22: Itt mindent megtalálsz: [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ádikácska #11374 üzenetére
Igen, láttunk már hozzád hasonló megnyilvánulásokat. Elárulom, a szerveren megjelenő lag miatt (nem a szerver a gagyi), és mert bugossá válik a játék magas fps-nél, pl. fegyver gyorsabban tölt, eltűnnek a hangok stb. problémák miatt van a KOMOLYABB szervereken normális limit.
Egyébként mi a jó a sok FPS-ben? Ahoz, amit mondasz, minimum az kell, hogy grafikát csutkára lebutítottad, minden a legkisebb értéken. Ellenben aki megteheti, és ért hozzá, az bekapcsloja még az árnyékokat is. (azt egyikünk kártyája sem bírja)
Akkor konkrétumok:
1280*720, DX7, 4XAA, minden egyéb beállítás maxon, 60-140 között mozog az fps...Amúgy megjelenése óa tolom a játékot neten.
korábban pl. 21'ST AG szeróján nyomtam sokat, most inkább CoD UO a tankok miatt...
szerk: lag okát ne kérdezd, tapasztalat. Mondjuk kérdezd meg a CoD2 topikban, és vesd fel ott a lámis mondatodat: [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ádikácska #11360 üzenetére
Nem sárdobálás, pl. CoD2 eredmény PH! tesztjéből származik. Egyébként volt 6600GT-m, 7300GT-m (kettő is), és most ez az ati.
Egyébként igen, tényleg nem szeretem az nV-t, nem tetszik, ahogy a világot a saját karijai érdekében próbálta megtartani a dx9-es programozási mód melett, most az új karik meg már a dx10, 10.1-nek megfelelő felépítést kaptak, ennek örömére a jövendő nV támogatta játékok is azt fogják szeretni, keresztbe téve az egész gf8 családnak, és tulajainak...Ami biztos, ha egyszer rászánom magam kari cserére, az HD4850 lesz. Bár mondjuk amíg órákig eljátszok a 98? körül írt caesar3-mal, addig nincsen gond...
"CoD2-ben kihuztam vele az 1000-es fps-t..." - egyrészt alapból 85 fps a limit, de neten hogy ne legyen lagg a szerveren, 125 fps korlátot szoktak alkalmazni, esetleg 250 v. dúrva esetben 333-at. De grat, szép eredmény. 40*30 -as felbontás mellett tuti!
-
fagy53
nagyúr
válasz
ádikácska #11360 üzenetére
Kétféle PRO van és nem lehet egykalap alá venni őket.
A GT-hez meg nem elég 3 kattintás, hogy GTS legyen, csak kivételes szerencsés esetben. Vagy a 125MHz-es GPU emelés, vagy a 700@1000MHz vmem freki nem jön össze, ill ha sikerülne külön-külön, akkor a shader órajelemelés /200MHz/ teszi be a kaput. -
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
ádikácska #11353 üzenetére
De azért legközelebb, ne az XT-ét kérdezz PRO helyett, mert én sem a 8500Gt-ről vagy a 8600GS-ről beszéltem ám. A pro órajelei alacsonyabbak mint az xt órajelei alapon, de csak annál aki nem húzza.
A barátodnak PRO-ja van, és nem XT-je. 8600GT(mondjuk rá így hogy ez a PRO) és 8600GTS (és akkor ez az XT) szindróma körülbelül. Akkor számolj utána, hogy melyik mennyit tud.
-
#TOTTI
őstag
válasz
ádikácska #11353 üzenetére
nekem volt 2600Pro DD3 és hát böven elérte e 8600at.. nem volt kérdés melyiket válasszam.. igaz nagyban közrejtszott a HDMI kimenet is.. DDR3as XT tuning nélkül is veri az alap GTt.. de nem is az a lényeg.. 8600GT is már 13 körül van ennyiért ajándék mindegyik kari...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ádikácska #11322 üzenetére
Nézz csak meg egy CoD2 tesztet pl, mindegy melyik driver van fent, nem hogy a 2600XT, de még egy 1650XT is megeszi reggelire a 8600GT-t. Amellett azért, mert neked valami hibás karid volt, nem kellene R=1 júzer módjára általánosítani, hogy minden ati szutyok.
2 Asus lapom tönkrement régebben, egyik magától, másik meg bios refresh után, mégsem mondom, hogy minden Asus trutyi.
modern5: Nos igen, egy "load optimized settings" csodákra képes...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
ádikácska #11322 üzenetére
Ezt jól benézted akkor, a 8.x-es driverek óta sajnos ki kell hogy ábrándítsalak, mert a 2600XT megeszi kenyér nélkül a 8600GT-et, sok helyen a 8600GTS-t is bizony bizony eltángálja. Na de változnak z idők, jönnek a driverek, azt meg tudni kell hogy ATI a driverek fejlesztésével igen csak kemény gyorsulásokat képes produkálni.
Arról nem beszélve hogy a 2600XT felépítése fényévekkel modernebb mint a 8600GT-jé, és ez az idő múlásával, és a játékok fejlődésével mégnagyobbra növeli a teljesítménybeli különbséget a két kari között.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ádikácska #11313 üzenetére
Nevezhetjük visszafejlődésnek az új gépedet...
modern5: Egy kis proci tuning jót tenne, el kellene érned a 200-as FSB-t, mondjuk kezdésnek 10*200-as beállítást használva, és figyelve a ram órajeleket, lehetőleg fsb-vel szinkronban tartva, aztán lehetne próbálkozni magasabb proci órajeleken...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Jogász topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest