Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuja1
aktív tag
hát nem tudom de én a pro-mat ha 830 ra húzom akkor sem megy 55 foknál följebb (asus)
Kapcsold be a gpu recovert és ha hibát érez akkor kilövi a karit, mielőtt megsülne.
Mondjuk azt hittem, hogy az atitool tényleg kifűti a karit sec-perc alatt, de való igaz néhány játéknál még mehet feljebb a hőmérséklet 5 C° is."Temperature of Temp. chip" sztem a kártya környezeti hőmérséklete lehet, memória ilyesmi de olyan ezen nincs, ezért mutat 99C°
érdekes mert előtte egy 9600xt volt és azon mérte

Mivel az enyém AGP-s van rajta rialto chip is ami aztán tényleg forró

minden esetre zalman ragival raktam rá jó nagy bordát és még az is forró,sztem egy 8cm-es ventivel megtámogatom a hátulját a karinak.
Ja és a memókra nem külön-külön süniket raktam, hanem két mem-re egy hosszabb bordát.
Régi procihűtőjéből. Így a 500MHz helyett 657MHz megy. Ami sztem egy ddr2 től egész szép
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi