- Kínai tech-túra összefoglaló
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Nyoh lecseréltem tegnap a jó kis 2600Xt-t egy 3870-re, hát a Driverrel ismét jót szórakoztam. Már előre leszedtem a drivert, és újra felraktam a legújabbat, semmi probléma, látszólag. A Catalyst nem indult el, de semmilyen formában nem lehetett indulásra ösztönözni, 5x újratelepítettem, de ugyanúgy halott ügy volt. Érdekes módon megjegyezte a felbontást és minden ikon mindig ugyanoda visszakerült. Odáig jutottam, hogy csak kiírta, hogy a jelenlegi GPU nem támogatott. No comment.
Hát akkor újra tisztogatás. Régebbi Driver fel és tökéletes. De már nem önmagától állt be a legnagyobb felbontásra, hanem nekem kellett beállítani és az ikonokat a helyükre húzogatni.
Ebből azt következtetem ki, hogy ha ugyanazt a drivert raktam fel, valahol a 2600-as kártya maradt aktívként és nem állította át az újra, és a Catalyst mikor nekifutott persze h lepattant mert az már rég nem a 2600-as GPU volt...
Néha elcsodálkozok, hogy a fejlesztők egyszerűen logikátlanul, és ésszerűtlen módon terveznek meg olyan dolgokat amiket kb. 5x egyszerűbben lehetne.
Ilyen hibát hogy? Mitől? Miért kell 500 helyen tárolni az adott program változóit, ha ezek a változók bizonyos összefüggésekben mindig egyformák, akkor ezt miért nem ellenőrzi a program.
Akár ki is írhatnák a telepítési útmutatóban, hogy új driver = új oprendszer. Végre megtanulhatnának programozni, mert ez viszi nálam mostanában a driver hibák toplistáját.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Építő/felújító topik
- ASUS notebook topic
- Powerbank topik
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest