Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Megvan a probléma oka, csak valahogy vistán ez mégszembetűnőbb. Az élsimítást ha high-ra tesszük akkor lassul be nagyon. Eddig vistán, hiába vettem low-ra, vagy kapcsoltam ki, valahogyan nem kapcsolódott ki. Most sikerült valahogy kikapcsolnom, a játék konfig-os parancsmenüjében. 30-40 fps. Vistán láthatóan csúnyább a játék, meg se kérdezzétek miért, de így van. XP-én szuperül megy, még medium élsimítással is. Vistán valami nem komálja.
Ezt a játékot XP-én kell nyomni, ez van. Egyébként nekem meg is tetszett, úgyhogy végül a bioshock-ot szedem le, és ezt végigjátszom. Tegnap raktam fel a bioshockot, de valahogy nem jött be. Majd egyszer....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest