- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Aktív témák
-
Tenfoot
tag
válasz
Katatonic #4509 üzenetére
hol vetted? Garanciás? melyik az alaplap? felkel hívni a magyarországi asus képviseletet, ha nem jársz sikerrel, taiwanba kell írni, ne félj lesz látszatja 10 napon belül meg kell oldaniuk ha nem, letolják őket a taiwani központ, beszéltem egy szervízessel és igy működik.
-
Tenfoot
tag
válasz
Katatonic #4506 üzenetére
Miután fenn vannak a 9600 as driverei, tilsd le, vagy vedd ki a pci-os kártyát, és probáld ki a bios beállításokat amiket írtam, ha nem jó vissza a boltba. Én szeretem az asus t, de a X főleg az X-X sorozatot érdemes kerülni. Vegyél olyat ami nem butított: (nem x, X-X, SE, S -ezekre ne végződjön, ha mod van rá)
-
Tenfoot
tag
válasz
Katatonic #4504 üzenetére
Van olyan a biosban nem tudom hogy műxik e ha pci-os van, de igen talán:
Memory hole: 32, 64, 128, 256 MB, játszogass vele, alapba rakd 128-ra,
fast write: disable , voltage auto (vagy 66 mhz), egy memória modulod van, ha nem egy maradjon csak a gépbe, hangkaresz ki, ha tudsz köss ki minden felesleges usb , hdd-t cd/DVD romot. Nincs huzatva? memória időzítések fel. -
Tenfoot
tag
válasz
Katatonic #4501 üzenetére
Szívás, nézz meg más agp-s kártyát ez a kártya új, vagy valakinél működött is?
Bár ilyet még nem csináltam de nézd meg hogy belerakod mindkét kareszt a gépbe, a pci-osra kötöd a a monitort és amikor bejön a windows nézd meg hogy felrakja e a szoftware -t a winfos a 9600-oshoz. ha gáz a kártya valamit kiír.
És ne feledd ekkor: Primary graphic: PCI
[Szerkesztve] -
Tenfoot
tag
válasz
Katatonic #4499 üzenetére
www.asus.com
ott rámész az alaplapod típusára,
dowload, és a legfrisebb biost letöltöd, de majd utánanézek hogy a te eseteben hogy kell, mert ott van egy kis gubanc, de szerintem ugy mint eddig a többi lapot.
Szoval letöltöd a legfrisebb biost, kicsomagolod, és a filet átírod:
A7N8XX.ROM
-ra, fontos hogy ROM-re végződjön. Fontos kérdés: AMI biosod van?
Ezt felmásolod egy floppyra, és amikor bootols rögtön a legelén ha jol emlékszem alt+f2 megnyomod: letörli a régi biost felrakja az ujat, de a honlapon ott van minden. Én is megnézem, egy óra mulva tudom megnézni. -
Tenfoot
tag
válasz
Katatonic #4497 üzenetére
Az agp spread sprectrum nem ugrik be de nem is fontos, szerintem.
A frequency legyen auton, vagy 66 mhz-n.
BIOS frissítés lesz a megoldás, nem nehéz asusnál könnyű, ha elrontod visszaáll.
Kollégámnál, háromszor vitte vissza a gépét saphire 9600 -os és cserélték 3 szor kariját. iszta ideg volt. BIOS FRISSÍTÉS 2 hete nyúzza fagyás nélkül, igaz neki legalább bejőtt a vindows, attol hogy a lap új, az asus hamar ad ki lapokat, és utána 2 reviziot, 15 biost az én alaplapom egy éve van piacon és már a 1011-es bios van rajta (11. bios). könnyű a frissítés,segítek,
Ha nem jön össze másképp.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Tenfoot
tag
válasz
Katatonic #4495 üzenetére
A régi vidkariddal állísd be a biost: primary graphic: agp
ha van: agp (3.0) calibration cycle : enable
Fast write: off
Biztos ami sicher: Vedd fel a memória időzítéseket
CL: 3,0
Vedd ki az összes pci -os eszközt!
Ja és bios frissítés?
Milyen csipszetű ez az alaplap?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Tenfoot
tag
válasz
Katatonic #4491 üzenetére
A vidkari le van csavarozva? A monitor csatolója a vga kártyához oda van fogatva, rendesen a műanyagcsavaróval?? Jól belefekszik a kártya az agp-be?
ha bios van, akkor mikor akad el? Esetleg win 98 telepítésekor? Nekem egy mx440-es csinálta ezt de csak a win 98 akartam telepíteni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- PlayStation 3
- Amazon Kindle
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- HP OMEN 3080Ti
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest