- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
Aktív témák
-
giba
tag
Sziasztok!
Van egy ati 9600 xt vivo -s kártyám. His excalibur....
Felinstall egy csomó driverrel de az a fránya cinema mód nem akar működni.. aztán volt amikor működött de másnapra már megint nem.. Tehát a filmek nem igazán akarnak full képernyőbe menni a tv-n.. Ez csöppet zavaró.
Volt amikor dolgoztam a gépen a film meg ment a tv-n tökéletesen...
Mi a trükk?
Mit tegyek?
Mert a catalystban kapcsolgathatom Én azokat a színház módot de nem működik csak az asztalt látom meg a mediaplayert meg a filmet....
A következő problémám meg nem is a tv outra vonatkozik hanem a 2d videolejátszáshoz... Directx 9c van fent és ha a direct draw gyorsítást letiltom a dxdiagban akkor megy a mediaplayer lefagyás nélkül de ha be van kapcsolva akkor lefagy az egész gép.... Minden lejátszóprogival kodekekkel meg kodekek nélkül is...
valahol olvastam hogy ez a driver meg a directx hibája ez de volt ez a kártya uezekkel a driverekkel egy másik gépben és ott faja volt.
Mi tegyek. Directx uninstalll csak az oprendszer unistallal menne de én azt most nem akarom.
Kérlek segítsen valaki
Köszi
Bumbella -
giba
tag
válasz
Szabesz #4637 üzenetére
A táp biztos nem lehet a bajom mert chieftek 460 w-os
2 hónapja közel 30 rugóért vettem.
Futtattam a 3d markot is. Hiba nélkül lefutott és a kiírt pont megeggyezett azzal amit mások is mértek. Tehát akkor ilyen szar lenne ez az ati?
Eddig mindig nvidiat vettem de úgy látom, hogy befürödtem a váltással. Pedig olyan nagy volt az öröm hogy ati tulajdonos lettem.
Van akinek p4 prescott konfigja van és megy a colin mcrae 2005 legalább 800x600 -on közepes minőségben és szaggatás nélkül? Milyen drivert használ?
Lehet már csak ebben bízhatok.
Köszönöm
bumbella -
giba
tag
válasz
Szabesz #4634 üzenetére
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne hogy a gépem elég jó konfiggal rendelkezik de mégsem mennek tökéletesen a játékok.
konfig:
intel p4 3.2 GH prescott asus p4p800 x alaplap
1 Gb memória
HIS excalibur 9600xt vivo 128 Mb videókártya
Felraktam a colinmcrae 2005-öt meg a 2004-et de akár 640x480 minimumon akár 1024x768 -on fullon játszok bármelyikkel szaggat mint állat.Pedig nem mai gyerekek. A flatout viszont tökéletesen megy full grafikával meg a doom3 is. A Sanandreas és a mafia be beszaggat mégha nem is nagyon de játékélményt elrontja.
winxp ujrainstall volt
tiszta zsir minden + driver az ati oldaláról van leszedve hozzá
alaplap driverek is fent vannak.
Omega drivereket még nem próbáltam de szerintem sokat nem segíthetnek.
Visszaraktam a régi nvidia 5200 Fx kártyát + drivereket. És a Colinmcrae 2005 meg a 2004 megy csodaszépen.
Mi lehet a baj?
Az ati kártyát teszteltem pcmark 05 meg 3d mark 2003 alatt és hasonló eredmények jöttek ki mint amit a fórumokon olvastam. Tehát nem rossz.
Mi lehet a baj?
Ati és p4 prescott üti egymást a játékokban?
vegyek nvidia-t?
Köszi a segítségeteket
Bumbella
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Sapphire R7 250 1GB
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest