- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Katatonic
tag
válasz
Tenfoot #4513 üzenetére
Hát azért nem egy ilyen garázs üzletben. A vidkari Ansys, az alaplap Ászok. Most ott tart a dolog hogy már akkor is teljes a sötétség, ha mindkét kártya bent van. Tegnap még elgalább elindult úgy hogy a PCI-os volt a primary. Ha így folytatja holnap megy a szervízbe, csak legalább azt tudnám hogy az alaplap a szar, vagy a kártya.
-
Katatonic
tag
válasz
Tenfoot #4510 üzenetére
Egerben vettem. Elsült egy Asus v600-as alaplap egy ilyen videokarival több mint egy hónapja. Mindkettő garis volt, csak más helyen lett véve. Az alaplap helyett kétszer is visszaküldtek ugyanolyat, de mindekettő szar volt, nem is működött, úgyhogy végülis ilyen lett. A kari most jött taiwanból. Most már kezdek megőrülni.
-
Katatonic
tag
válasz
Tenfoot #4496 üzenetére
Olyanom van hogy:
AGP spread spectrum
AGP voltage
AGP frequency
AGP 8x support
Fast write
De úgy van minden ahogy írtad. Ezt a PCI-os dolgot még megnézem, bár csak egy hangkártya van benne.
nforce2-es chipset
nehogymár rögtön frissíteni kelljen, zsír új minden, és még csak nem is működik
[Szerkesztve] -
-
Atesz2
tag
válasz
Tenfoot #4469 üzenetére
Igen, bizonyos configokban, vagy talan alaplapokba erzekenyebb a beallitasokra az AGP, az alaplapi chipkeszlet vagy a kartya miatt a jo eg tudja, de eleg sokat szokott segiteni ilyenkor egy jokepu BIOS frissites, foleg alaplapon de a kartyan is ki lehet probalni..
Es mondani sem kell hogy uj driverek..
Szerintem nforce chip kenyesebb mint a VIA.. -
Atesz2
tag
válasz
Tenfoot #4464 üzenetére
Jahjah
Akkor vegyel uj kartyat
Nekem ON a fast write
Fostam is hogy mi lesz az ATI-val a gepembe.. Mivel azelott csak nVidiam volt, de kellemeset csalodtam benne, nem hibazik semmit, a driver nem mindig baba az biztos.. az nvidia jo drivereket tud csinalni azt meg kell hagyni, de ez az 5.5 meg 5.6-os catalyst eleg jo mar ugy latom. -
Atesz2
tag
válasz
Tenfoot #4461 üzenetére
A GPU-t nem azert irtam hogy ugye, mert nem tudom mit jelent, LoL
De azert koszi
Sajnos en is evekig szervizes voltam..
Amugy nem hiszem hogy a jelenlegi configoddal huzasra szorulna kartyad, addig meg szerintem tok folosleges huzni..
En inkabb a stabilitas hive vagyok.. -
Atesz2
tag
válasz
Tenfoot #4451 üzenetére
Tenfoot, jol teszed
Nem erdemes..
Jah Sapphireom van.
Holnap megnezem milyen RAMok vannak rajta, mikor megvettem megneztem, /volt vagy 6-7 honapja mar/ de nem volt sosem szuksegem ra hogy huzzam, csak kivancsi voltam hogy masnak mennyire megy..
Csak a catalystba levo overdrivot nyomtam be neki de ugye az GPU.. -
Savage5
senior tag
válasz
Tenfoot #4444 üzenetére
Nem az Athlon körülményeskedik, hanem az ATI... Náluk jobb a FastWrite Off, bár én mindig is On-on használtam, 8X-os sebességgel... De ezt én sem tudom, miért érzik jobban magukat így. Ja, és nálam összebuzerálta az egész rendszert és a karit is az Omega Driver, szóval sima Catalystet használok. Egyébként tényleg sokan panaszkodnak erre a FW-dologra, de Inteleseknél is hallottam jópár esetről...
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest