Aktív témák
-
WorxART
csendes tag
Hynix ramok vannak rajta, sajna a számozását nem tudom most leirni. Te milyen drivert használsz? Én most tettem fel a legujabb omega drivert, ami már catalyst 5.7-es, de nem sokat javitott, még mindig 3550 pont körül mozog a vége. Neked? Tényleg milyen catalystot érdemes felrakni?
-
khalox
őstag
-
khalox
őstag
Igazából teljesen mindegy, hogy milyen programmal húzod a videokártyádat. A fagyás nem a programok hibája, hanem attól lesz, hogy a kártyán lévő memória nem bír többet (a kép szemetel, a poligonok szétesnek), illetve a GPU-nak van vége (akkor szokott fagyni), vagy pedig elégtelen hűtéssel rendelkezik a megemelt órajel és a termelt hő elviseléséhez, főleg így nyáron...
-
Tenfoot
tag
On-on is stabil volt, de valahogy mégsem, nem tudom, igy gyorsabb volt, Nem csinált semmi gubaszt amikor on on volt. na az ugy volt hogy baj volt a raid kartyammal , nem jött be a windows, win ujra rak, raid másik pci-ba, és ha már ennyit variáltam, gondoltam offra rakom a fast write ot (ja és az omega is ezt javasolta) ha már off legyen tuning, igy gyorsabb lett, szoval maradt igy.
Remélem érthető volt kicsit siettem. Szoval jo volt az on, de off-on tuningolva jobb lett. Ennyi. -
SLYM
veterán
De ő kitöltötte:
''Konfiguráció
AMD Athlon XP Thoroughbred-B 2400+ @ 11*190 Mhz ˘˘ AeroCool HT-101 ˘˘ Abit NF7 v.2 ˘˘ Sapphire ATI Radeon 9600XT 256Mb 500/600 @ 550/640 + Zalman ZM80D-HP + Thermaltake Copper RAMsink ˘˘ 2*512Mb PC3200 Samsung DDR SD-Ram Dual-Channel ˘˘ Chieftec 420W táp''
Építő jelleggel mondtam -
Tenfoot
tag
Ja kijelentő mod volt, nem kérdő. Bocs látom már. Nem azért húztam, hanem mert Eddig FW on -on volt, de stabilabb lett mihelyt off ra raktam, igy kicsit lassabb lett, ezért nem szerettem volna hiányt szenvedni, , ezért adtam neki kraftot, és érezni is a többletet nemcsak a pontok miatt huztam
Amugy jot tesz neki a huzás mert gyorsul, ha a procit huzom nem gyorsul, ezek szerint a gépembe a kártya a leggyengébb láncszem
[Szerkesztve] -
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Facebook és Messenger
- Mobil flották
- EAFC 25
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest