- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Ck.
addikt
Hali! Köszi a segítséget! Sajna ígyis akadozik.
Ha BIOS-ban az AGP-t leveszem 4x-esre, akkor el se indul a Windows XP. Ha megcsak a videokari beállításánál állítom 4xesre, akkor ugyanolyan akadozós marad. Hiába veszem le a gyors írást is. Hol lehet a gond? BIOS-ban még van vmi game beálíltás, de ez nemtom mire való:
game accelerator
refresh cycle time
read delay (tRD)
read delay adjust (tRDA)
command per clock (cpc)
Hardware cserén kívül mit csináljak hogy ne akadozzon? Lehet, hogy az is gond, hogy a játék nem DirectX 9-re készült, és nekem a DirecX 9 van felrakva a gépre?
Vagy vmi más probléma van? Könyörgöm vki segítsen, mert már az idegösszeomlás szélén vagyok, hogy mi baja van.
Minden segítséget bárkitől örömmel fogadok! Pls help me! -
al_age
senior tag
hát a catalyst nálam is jobban muzsikál mint az omega.
kérdés úgy általában:
ugye a mag nem tud károsodni ha a vpu recovery közbelép hogy valami nem okés?
konkrétan fagyogatott az ut2004 először csak azt csinálta, hogy megállt egy picit elment a kép visszajött és folytattam a gémet, azt hittem bug, de később amikor már többedszerre csinálta rájöttem hogy súlyosabb lehet a dolog (sőt egyszer bele is fagyott a gép és csak a reset volt a megoldás), gép szétkap és bizony a hűtőventi bekapcsoláskor iszonyat lassan pörgött fel és sztem el sem érte a max fordulatot, ergo nem volt elegendő a hűtés.
tehát: ugye a karimnak most nincs baja
szerk: ja most betettem egy 8 centis ventit a kártya alá amíg megjön az ati silencerem, ez addig elég neki?
[Szerkesztve] -
al_age
senior tag
azt a drivert tedd fel, amelyik szimpatikusabb...
én a catalyst-nál maradtam, mert ugye az omega főleg akkor jó, ha tuningolni akarsz, viszont a karim úgy néz ki nem nagyon szereti a tuningot...
agp: nálam nyolcszoros módban a gép egy darabig frankón ment aztán egyszer csak elkezdett újraindulgatni és ekkor vissza kellett tennem négyszeresre, valamint ki kellett kapcsolnom a fast write-ot is.
teljesítménybeli különbség szinte nincs nálam 3dmark03-ban 15 pont...
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest