Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
válasz
littlelion21 #30819 üzenetére
Hogy melyik mennyire hangos, fogalmam sincs. Minden esetre nem emlékszem, hogy itt valaki is panaszkodott volna egy HIS-re - konkrétan a másikra sem emlékszem -.
Mivel a HIS kituszkolja hátul a keletkezett hőt, így hosszútávon nem lehet rosszabb, mint egy olyan megoldás, ami a házon belül osztja el testvériesen minden alkatrész között azt. -
lsc
nagyúr
válasz
littlelion21 #30814 üzenetére
His .
-
_Toka_
senior tag
válasz
littlelion21 #30814 üzenetére
Előbbi, mert ha már lepiszkálja a keletkezett hőt a kártyáról, ki is tuszkolja azt a házból.
-
Calibos
addikt
válasz
littlelion21 #25797 üzenetére
itt próbáltad?
[link] -
bargeszt
tag
válasz
littlelion21 #25797 üzenetére
HIS vga-t talán itt lehet szerezni jó magyar forintért
http://www.jokerpc.hu/product/9482 -
leviske
veterán
válasz
littlelion21 #5609 üzenetére
De legalább az email címmel nem tökölt sokáig...
Na, tényleg befejeztem
(#5611) cizoe: ez jó volt
-
válasz
Ez félreismerhetetlen. Bár szép kis monológ, meg kell hagyni. Kicsit külön univerzumban él ez az ember... csak ne akarná bebizonyítani, hogy mindenki más hülye.
-
Skizz
addikt
válasz
Konfig, mail cím...
-
nygma
addikt
válasz
Ez Ő...
-
MarioAna
senior tag
válasz
littlelion21 #4675 üzenetére
Tökéletesen meg vagyok vele elégedve, még meglepődtem, amikor 1024 low-ban tudtam vele Doom3-azni
. Végülis, csak netezős karinak vettem (cseréltem), ideiglenes megoldás ameddig le nem cserélem valamelyik HD-ra.(pénz beszél, 3850, vagy 4850
)
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
littlelion21 #4638 üzenetére
MSI P45 Platinum
-
Dare2Live
félisten
válasz
littlelion21 #4445 üzenetére
oda van írva milyen 8800? vszeg nem ref hütő van rajta.
-
rocket
nagyúr
válasz
littlelion21 #4445 üzenetére
Van par erdekes eredmeny ebben a tablazatban, pl HIS HD3870 iceQ ott a tablazat vegeben
-
janos666
nagyúr
válasz
littlelion21 #4435 üzenetére
Reményeim szerint igen, amint lesz PhaysX-es nv driver és sikerül beszereznem egy 4870-est (úgy sejtem utóbbira többet kell várnom) ki is próbálom aztán nyomok egy logout tesztet hátha másnak is bejön az ötlet. Ha összeakadnak akkor majd elpasszolom a geforceot.
Egyik slideon írják hogy upscalezni tud majd az új UVD2. Annyi erőforrást vesz el a szoftveres upscale? Vagy inkább olyat csináltak ami tetszik majd nekem is, vagyis a bilineartól jobb minőségben tud majd 1080p-re upscalezni?
De hogy fog ez működni? Kompatibilis lejátszóval és kodekkel? Vagy belököm a driverben hogy kérek upscalet minden videóra ami kissebb 1080p-től, és kész? -
tzsolesz
nagyúr
válasz
littlelion21 #2537 üzenetére
Végülis igazad van. Én arra értettem, hogy ez már úgysem a 4000-es szériáról szól, hanem magáról arról, hogy az ATI ismét elődrukkol valamivel. Mindenki tudja, hogy nem a megváltó fog elérkezni.
Az érdekesség az egészben az, hogy sok NV-és kollega is várja az ATI-t, sőtt bíznak benne hogy jó is lesz. Titokban drukkolnak neki. Hiszen megkell érteni azt is, hogyha az NV.nek nem lesz párja a legfelső szegmensben, akkor lehet várni az árcsökkentést az NV felől, mert egyhamar nem fog majd lemenni a GTX csúcskarik ára. -
leviske
veterán
válasz
littlelion21 #2022 üzenetére
Számomra érthetetlen az AMD... - ha már az Opera perelheti a MS-ot, hogy mer böngészőt rakni az operációsrendszerébe, ha az EU perelheti ugyszintén a MS-ot a WMP/IE/stb miatt- nem értem, miért nem fordul a versenyhivatalhoz.
Az ilyen szánalmas férgek, mint az nV nem méltók az IT piacra.
Meg lehet nézni az AMD vs. Intel kűzdelmet: Intel is elviselte, mikor a Pentiumokat verte az AMD... nem fordult ilyen eszközökhöz, mint az nV. És jelen pillanatban fordítva sincs így, pedig az AMD mögött áll a Microsoft.
Alig várom, hogy megjelenjenek az Intel VGA-k. Nem azért, mert váltani akarok, hanem végre lesz egy méltó ellenfele az ATi-nak.
De már ez nagyon off lett, elnézést kérek.
-
dr.radon
csendes tag
válasz
littlelion21 #2022 üzenetére
Nekünk jó lesz. Minől többen foglalkoznak vele, annál gyorsabb lesz a fejlődés, és ki tudja, talán 2-3 év múlva tényleg élethűek lesznek a gamék. Remélem a fizika és az AI is toppon lesz addigra.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest