- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
Nem a Musashi-val votl gond és nem az öntapadós sünikkel. Sajnos én voltam balfék. Egyedi hűtést akartam a VRM-ekre, egyedi hűtőbordából kivága. Egészen kiváló lett volna, csodás lett a borda is, minden... Csakhogy a csavarok húzásánál elb...szarintottam, bárkivel előfodulhatott volna...aki ilyen figyelmetlen mint én.
Úgyhogy most 4830-at hajtok, majd ha lesz pénzem egy nagyobb VGA-ra, akkor ezt bedobom az asszony gépébe (ami az én pótgépem is lesz egyben), aztán beruházok megint vmi 4870-be, illetve van most nagyon jó lehetőségem a törött VGA-ra, majd meglátjuk, hogy bejön-e, nem akarok semmit elkiabálni.
Ha már írok: gfefe nem volt teljesen korrekt. Előszöris beírta ide azt, amit priviben beszéltünk, holott senkinek semmi köze ahhoz, hogy mi milyen árakról alkudozunk, ez kissé bunkóság volt, de nem érdekes. Másodsorban pedig nem a pénz keveslés volt a lényeg, hanem az, hogy külön a hűtőt nem akartam eladni, csak akkor ha a kártya már elkelt, mivel lehet, hogy vkinek azzal kellene ugye... Ezt úgy gondolom, elég érthetően leírtam neki priviben, de úgy tűnik, nem tudta megemészteni, hogy nem jutott bagóért egy jó cucchoz, így elhatározta, hogy majd jól leéget itt, előttetek....ejnye...
Májsztró: az 5k-s ajánlattal kapcsolatosan: várd ki a végét, lehet, hogy meg fogsz még lepődni!
Nagyon jó volt veletek, remélem, majd ide fogok tartozni egyszer megint...
Aktív témák
- Opel topik
- Kuponkunyeráló
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fecogame: A csámcsogás
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest