- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
Real Ghoost #48403 üzenetére
Nem tudom milyen lehet a hűtője, de ránézésre a Sapphire Vapor-X hűtős (a tesztek szerint elég halk) kártyái sokkal szimpatikusabbak és ugyan azon az áron (512Mb -os 32k és az 1Gb-os meg 36k). Én inkább azt venném.
-
katt777
félisten
válasz
Real Ghoost #48403 üzenetére
GTA4 egy kupac szar, ne abból indulj ki. Azért csinálták így, hogy felpörgessék a hardverpiacot. Patchekkel és modokkal elmegy az frankón 512MB-os kártyán is.
XFX nV-fronton az egyik legjobb gyártó, szóval esélyes, hogy jó a kártyájuk, hűtőiket illetően keress nV teszteket.bacsis: Ja, lesz két 4830-ad...
-
old gray
addikt
válasz
Real Ghoost #46184 üzenetére
Befigyelt a képletbe a 4890, 60k-ért van sapphire 2év garival. Már nem tudom, hogy várjak míg jobban elterjed és lenyomja a 4870 árát vagy ez lehet nem is fog bekövetkezni -
KaraDani
addikt
válasz
Real Ghoost #44983 üzenetére
Előttem szólónak igaza van, általában ezek egy közepes hűtéssel (AC freezer 7pro, CM hyper tx2) simán mennek 3,6ghz+, azzal meg azért nagy valószínűséggel, nagyobb felbontásban, már nem lesz annyira proci limites a dolog.
Szerk.: az előttem szóló a 2vel előttem szóló lett időközben
-
twine
veterán
válasz
Real Ghoost #44983 üzenetére
Ha sikerül tuningolni azt a procit 3300-3500Mhz közé esetleg fölé, akkor valszeg elég lesz a 4870-nek...nem fogja az utolsó cseppig kicsikarni belőle a legutolsó FPS-t is,,de nem hiszem hogy jelentősen visszafogná...ha viszont alapon akarod működtetni a procit akkor viszont sz@r lesz..és valóban kevés...(de én még akkor is ezt a verziót választanám
)
-
_Toka_
senior tag
válasz
Real Ghoost #44980 üzenetére
Már megbocsáss, de ez úgy "hangzik", mintha zokon vennéd a tanácsot... Márpedig az szóról szóra igaz.
Szerintem ezek után dönts! Mi is értjük, amiket leírtál, egyet is értünk vele. De a döntés végül úgyis a tiéd! Az a tanács attól még maximálisan ül! -
twine
veterán
válasz
Real Ghoost #44977 üzenetére
...és ha most a 4870 belefér a keretbe, és azt veszed,,majd pedig később ha úgy gondolod, rádobsz egy kis levest a procid árára, és beruházol erősseb procira is?
Nem tudom "kihajtja -e", csak ha esetleg nem tenné...próbálom a logikát követni...
Ha 4850, akkor később VGa-t is, és cpu-t is kell cserélned...mert gyenge lesz...
ha viszont megveszed a 4870-et, később csak cpU-T kell cserélnedvagy rosszul gondolom?
Mindenből mindig a legerőssebet ami belefér a keretbe...olyan ugy sincs hogy egy Gamer config készen van... valamit ugyis kell majd benne cserélni!
Ezzel a dologgal hogy CPU-hoz vegyünk VGa-t, meg VGA-hoz monitort,,soha nem értettem egyet....de persze lehet mások mást mondanak..ezen NEM kívánok vitatkozni
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest