- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
válasz
Petya2900XT #30018 üzenetére
Nem egészen! Konkrétan Neked nevetni támadt kedved azon, hogy az illető milyen procit használ a 48x0-e mellé. Mindezt azért, mert szerinted CPU limitje lenne. Erre mondtam, amit mondtam... Ahhoz mindenképpen kevés volt az info, hogy akár csak a CPU limitről is nyilatkozhassunk.
mondtam,hogy remélem,hogy nem 1280*1024-en játszik vele,mert ott fullon is cpu-limit lenne!
Na pontosan ez a probléma... Nagy valószínűséggel - még ha ez is a helyzet - a Crysisen kívül minden bőven játszható a gépén. CPU limit ide, vagy oda. Ha hiszed, ha nem, én is 1280x1024-ben játszom, mert erre van lehetőségem. Ill. lenne még 1600x1200 is, de az csak 60 Hz-en. De CRT-m van - mert csak..., viszont az van -, így én is zömmel CPU limit mellett játszom. Lehet rajta nevetni, viszont minden megy rajta tökéletesen! És addig is, amíg nem tudom cserélni a gépem egyéb alkatrészeit, tökéletes játékélmény mellett játszom.
Mivel erősebb konfigja van a "kinevetettnek", így nyilván nála se akad semmi. CPU limit ide, vagy oda... Ha az dobott fel, hogy milyen jól megy nála minden, értem a reakciód, ha nem, nem! -
_Toka_
senior tag
válasz
Petya2900XT #29878 üzenetére
E6750 egy 4870X2 mellé
....a nap vicce!Mit gondolsz nem leszel kicsit cpu limites?Remélem nem 1280*1024-be játszol,mert akk tényleg hanyatt vágom magam!
Akkor hadd nevettesselek meg én is! Nézd meg a profilom!Egyébként meg nem ártana már felfogni, hogy mondjuk 1900x1200-ban igen ritkán lesz CPU limitje, ha meg mégis, hát ráad mindent max-ra. Ezt se tudhatjuk...
A másik dolog meg, hogy 1-2 hónapon belül lecserélheti akár a prociját is. No de, de ez se ránk tartozik...Hidd el, bármije van most, jobban fog menni nála bármi bármilyen felbontáson. Persze lehetnek kivételek, de nem minden játékra igaz, amit írsz. Legalábbis nem olyan sarkítva - értsd: kinevetve -, mint írtad. Főleg nem a közeljövőben...
-
7600GT
senior tag
válasz
Petya2900XT #29878 üzenetére
Nem gondolnám, hogy egy X2-es egy E6750 3.6GHz-n mellett olyan nagyon CPU limites lenne. Vagy annál is több kell egy X2-esnek?
-
janos666
nagyúr
válasz
Petya2900XT #11552 üzenetére
Amikor valami érdekes gyorsulást láttam (pl. STALKER-nek csodákat tett a VGA csere) azt is megüzentem. Csak az általános tapasztalatom az hogy 5-ből 4 játékban szinte alig észrevehető hogy gyorsult volna G80-as GTS után, max egyel magasabb AA-t tudok beállítani ugyanannyi FPS-hez (de ez 2->4x, az CFAA módok semmire nem jók így). Közben Vantageban meg 2x-ese lett a GPU-score, de hol az a teljesítmény játékokba, vagy mire használjam ha a 2x-től magasabb AA mellett elvérzik (és gondolom már nem az SP vagy a TMU a kevés, simán nem klappol valami)?
-
SzlobiG
félisten
válasz
Petya2900XT #10934 üzenetére
-
Bagira01
veterán
válasz
Petya2900XT #10934 üzenetére
Itteni toplistát nézted? Mert abba 28,4k van ami mondjuk nem csoda 4 gpu-s rendszerrel, gx2 csak 2 gpu. Az tény h ati-k nak nagyon magas a sm3.0 pontja míg nv-nél sm2.0 is elég magas sőt van ahol jóval sm3.0 fölött van. De vantage-ba már most látszik h ati milyen brutól gpu pontot kap, majd ha lesz physx is
-
athomi
veterán
válasz
Petya2900XT #10094 üzenetére
-
beteg
őstag
válasz
bocs, de az én nyomott szerény véleményem, hogy nem kapott ki!!!
az árához képest, meg főleg! de ott is irtam. tetszik a kari! csak lehetne még kb 40% al erősebb, kicsit hűvösebb és minden este kiszerelném a gépből, hogy együtt aludjunk!ja, és tényleg tisztességesen hasonlitottam ket össze!
-
Skizz
addikt
válasz
80-90%-os felárért cserébe nagyon max. 30-40% teljesítménytöbblet?
a fogyasztásról és melegedésről nem is beszélve... nem túl meggyőző az nv részéről. olyan 70k környékén lenne jó ellenfél a 280 a 4870-nek, így marad a 260. bár a pontos kisker árát most annak sem tudom, de 80 körül tippelem, ami megint elég "gáz"...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Ez már beteg.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest