- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Aktív témák
-
a gDDR5-re egyszerű a magyarázat: az 512-bites buszt kipróbálták, drága volt, akkor még nem is tudták kihasználni a kapott sávszélt a GPU-k. ezért visszavettek 256-bitre, és elkezdték felfelé nyomni az órajelet kompenzálásképpen. miután a gDDR4 eddig csak kirakatba volt való, olyan órajelekkel, amit még gDDR3-ból is ki lehetne hozni, gondolom nem kezdtek már el vele kísérletezni, váltottak az új technológiára az új GPU-hoz, aminek az eddigi pletyik alapján 60-70% plusz sávszél biztosan kell. tipikus ATI-s megoldás, szerintem nem gondolták át eléggé, az elején még az elérhető darabszámokkal is besz*phatják, dehát ezek a srácok szeretnek 19-re lapot húzni...
-
leviske
veterán
PL ez a játék ATi barát lesz...
(#1120) janos666 : érdekes ellenreklám volna, mert csak az ATi fanok fejét öntötte el a ****.
Nem tudom, hogy hány GeForce tulajdonos figyelt fel arra a hírre, hogy az AC-ből kiveszik a DX10.1-et.
Nem hinném, hogy sokan.
Nagyobb ellenreklám lenne az, hogy az ATi tulajok használhatnak AA-t, a nV tulajok viszont nem.
-
janos666
nagyúr
Gyakorlatban biztos hogy gyorsabb ha rátolod az AA-t és szebb is az AA minősége.
Elvileg viszont a mai verzió DX10.1ben kihagy valami post processig lépést és ezért kevésbé szép a kép. Ez valószinűleg kamu, de nem nagyon láttam még olyan összehasonlító képet ahol nem csak az animus vetítőjének peremét nagyítgatják, hanem játék közben fotóznak ahol aktívabban működnek ilyen utófeldolgozó cuccok. -
leviske
veterán
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ezért javaslom kerülni a gyári tuning karikat. Az a baj, hogy a tesztspecifikációk jól működnek a default órajelen, de a gyárilag tuningolt kariknál megeshet, hogy hibásan is átmennek a szitán. Az nV sajnos semmilyen komoly lépést nem tett ezügyben, csak megkérték a gyártókat, hogy jobban teszteljék a tuning karikat.
-
janos666
nagyúr
Szerintem nem lesz tuningbajnok, mert először gigaherczes órajelet pletykáltak, aztán visszavették kisebbre, most meg 850Mhz-en ált be. Szóval szerintem 1Ghz-t akartak, de nem jött össze csak 850 és ezért legalább a shaderclock megemelték. (vagy eleve ez volt a terv és néhányakat összezavart a GPU/shader órajel) Így lehet sok példány 1Ghz-es magórajelet se bír majd 850-ről indulva. Az jó kérdés meddig röpködhetnek fel a shader órajelek ha ezután szabadon futkosnak, de ha fix szorzójuk lesz azok se sokat mehetnek fel a GPU miatt. De ha a fentieket elfelejtjük már akkor is magas órajel ez a 850Mhz.
Nemrég az utolsó hír ami a máig érényes specifikációt saccolta azt mondta egy hét múlva bejelentik, szóval már a héten megeshet. Előtte pér nappal lévő hír 2 hetet saccolt. De reális meg május végén lenne, valami rendezvény keretében.
Én örülnék ha az Crysis ultrában is menne rajta 30-35 FPS-t 1440-ben. (akkor előbb végigjátszom aztán veszek új monitort)
-
Bundás22
őstag
ez érdekes az ati kártyákkal kapcsolatban hallani gondokról főleg a CF, X2 3650, gyárilag tunningolt 3870-esek(pl.:iceq), nvidiával ritkán vannak gondok, nálam is az atival volt némi szívás(pl 3dmark nem akart lefutni, sőt korábban más színűek voltak a betűk, erdekes dolgok jelentek meg a monitoron...stb) 8600gt-vel semmi gond nem volt
-
-
Bundás22
őstag
reménykedjünk egyébként már volt
mellesleg bárki ki tud ilyet találni, még egy 12 éves hülyegyerek is azt elküldi nekik email-ben h ő az ati gyárában dolgozik, ezt le is írjákde ha nem kamu akkor qrva jó, bár valszeg az
jöhetne már valami konkrétum én kiváncsi vagyok#919: előtte mond el melyikbe, majd turkálok egyet
a másik oldalon az van h lehet h igaz mert az nvidiának baromi sok ideje volt megalkotni a GT200-zast ami a pletykák szerint nem 50%-kal lesz gyorsabb a 88gtx-től hanem 2x-3x, szal az atitól nagyon gyenge próbálkozás lenne egy 3870-től +50%-kal erősebb kari, hanem neki is produkálnia kell 2X-3X olyan gyorsat mint a saját kártyája különben elvesznek
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest