- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
válasz
katt777 #35098 üzenetére
Ha a "kihajtás" még ezek után sem világos, nem tudok mit mondani. Sztem csak az agyamat akarod húzni, de nem fog menni.
Köszi, most már mindent értek!
Ha neked ennyit jelent egy definíciót kimondani, akkor nincs miről beszélnünk etéren!
Képzeld, van angol-angol szótár ... szerinted az is absz. hülyeség ... vagy én most tényleg már sok-sok poszt-tal korábban elhatároztam, ha te ezt feleled rá, akkor lesz egy akkora, de akkora poénom, hogy... , ha meg nem, akkor meg azt mondom, majd jót kacagunk ... Ugyan már ...
Nem! Képzeld, mindenkivel ellentétben bevállalom: Fogalmam nincs, mit jelent, hogy valami kihajt valamit! És ennek semmi más oka nincs, mint hogy olvastam ilyet-olyat, ezzel szemben tapasztalom ezt meg azt... Ergo, nem értem, miről beszéltek! De pont így tanultál/unk meg beszélni, nem értem, most mi a baj ezzel...
És az se baj, ha nem te fogod megválaszolni - nem is neked címeztem -, elég, ha bárki definiálja ezt a szóösszetételt. (Ennyit arról, hogy az agyadat birizgálnám ezzel a dologgal...) Bárki, aki érti, miről szól ez a 3 szó!!!A többi meg nem a te hibád/én hibám/más hibája dologról szólt - ha nem lett volna világos -, hanem arról, hogy mást jelent ma megválaszolni egy vásárlással kapcsolatos kérdést, mint volt anno, mikor te vásároltál...
Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest