Aktív témák

• _Toka_

senior tag

válasz katt777 #35098 üzenetére

Ha a "kihajtás" még ezek után sem világos, nem tudok mit mondani. Sztem csak az agyamat akarod húzni, de nem fog menni. :P
    Köszi, most már mindent értek! :U
    Ha neked ennyit jelent egy definíciót kimondani, akkor nincs miről beszélnünk etéren! :U :R
    Képzeld, van angol-angol szótár ... szerinted az is absz. hülyeség ... vagy én most tényleg már sok-sok poszt-tal korábban elhatároztam, ha te ezt feleled rá, akkor lesz egy akkora, de akkora poénom, hogy... , ha meg nem, akkor meg azt mondom, majd jót kacagunk ... Ugyan már ... :U
    Nem! Képzeld, mindenkivel ellentétben bevállalom: Fogalmam nincs, mit jelent, hogy valami kihajt valamit! És ennek semmi más oka nincs, mint hogy olvastam ilyet-olyat, ezzel szemben tapasztalom ezt meg azt... Ergo, nem értem, miről beszéltek! De pont így tanultál/unk meg beszélni, nem értem, most mi a baj ezzel...
    És az se baj, ha nem te fogod megválaszolni - nem is neked címeztem -, elég, ha bárki definiálja ezt a szóösszetételt. (Ennyit arról, hogy az agyadat birizgálnám ezzel a dologgal...) Bárki, aki érti, miről szól ez a 3 szó!!! :R

A többi meg nem a te hibád/én hibám/más hibája dologról szólt - ha nem lett volna világos -, hanem arról, hogy mást jelent ma megválaszolni egy vásárlással kapcsolatos kérdést, mint volt anno, mikor te vásároltál...

Aktív témák