Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem fair: lemarad az Android 14-ről a Fairphone 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
válasz
katt777 #35098 üzenetére
Ha a "kihajtás" még ezek után sem világos, nem tudok mit mondani. Sztem csak az agyamat akarod húzni, de nem fog menni.
Köszi, most már mindent értek!
Ha neked ennyit jelent egy definíciót kimondani, akkor nincs miről beszélnünk etéren!
Képzeld, van angol-angol szótár ... szerinted az is absz. hülyeség ... vagy én most tényleg már sok-sok poszt-tal korábban elhatároztam, ha te ezt feleled rá, akkor lesz egy akkora, de akkora poénom, hogy... , ha meg nem, akkor meg azt mondom, majd jót kacagunk ... Ugyan már ...
Nem! Képzeld, mindenkivel ellentétben bevállalom: Fogalmam nincs, mit jelent, hogy valami kihajt valamit! És ennek semmi más oka nincs, mint hogy olvastam ilyet-olyat, ezzel szemben tapasztalom ezt meg azt... Ergo, nem értem, miről beszéltek! De pont így tanultál/unk meg beszélni, nem értem, most mi a baj ezzel...
És az se baj, ha nem te fogod megválaszolni - nem is neked címeztem -, elég, ha bárki definiálja ezt a szóösszetételt. (Ennyit arról, hogy az agyadat birizgálnám ezzel a dologgal...) Bárki, aki érti, miről szól ez a 3 szó!!!A többi meg nem a te hibád/én hibám/más hibája dologról szólt - ha nem lett volna világos -, hanem arról, hogy mást jelent ma megválaszolni egy vásárlással kapcsolatos kérdést, mint volt anno, mikor te vásároltál...
Aktív témák
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest