Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Sixkiller6 #386 üzenetére

Ha rám céloztál a Havassal akkor sincs igazad, egyszerűen nem tudom megérteni hogy a világ eggyik legjobb csapata a mienk de semmit nem nyert nem tudom mióta mert ha van egy kis tét berezelnek, ha eljutnak a döntőig a döntő első 40 percében fantasztikusan játszanak aztán kiengednek mert vezetnek 5 góllal utána jön a kínai figura meg mit tudom mi és az ellenfél meg megfordítja a meccset. Én a tavalyi vb óta nem nézek női kézilabdát, addig ott szurkoltam végig az egész vbn.
    De ott elegem lett, Sydneyben az olimpián is ez volt. Nem a játékosokkal van a probléma hanem az edzőkkel mert nem tudják mentálisan felkészíteni a csapatot, ha netalán nyernének Athénban én lennék a legboldogabb és tiszta szívemből remélem hogy így is lesz de én nem fogok egy meccset se megnézni az tutti.
    És én nem fikázom a magyar sportot én voltam az aki még a Baumgartnerért is kiállt és egész nap a Tv előtt ülök és szurkolok a sportolóinknak.
    Ennyi, ja és én nem erre a kudarcra gondoltam a Havassal, csak ez egy jó apropó volt.

Új hozzászólás Aktív témák