- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
1900 - 1801
3772 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
-
bibimad
senior tag
-
Integra
titán
-
fokukac
nagyúr
én meg arra vagoyk kíváncsi, hogy ha az aranyérem visszaszerzése nem is valószínű,
a fellebbezés nyomán leglaább arra lehet-e kötelezni a NOB-ot, hogy hangos közleményben kürtölje világgá, hogy Fazekas nem doppingolt ?
merthogy a világsajtó nagy része egyszerűen átvette a tegnapi megatv-s álhírt. -
divot
veterán
-
joe69
senior tag
-
bibimad
senior tag
-
Integra
titán
-
törölt tag
Én ezt nem is vitatom hogy mindeggyik szed valamit, viszont a legtöbb 1szer legalább már lebukott, a Lance viszont soha életében 1szer sem bukott le. A rák után egy olyan életszemlélete van amitől képessé válik megnyerni a TDft. Elhiszem hogy meg tudja csinálni hiszen minden nap teker 5-6órát +ugyebár vannak edzőtáborok is.
Ha pl. Ulrichról lenne szó aki már lebukott egy percig sem vitatkoznék mert tudom hogy most is doppingol. -
bibimad
senior tag
-
törölt tag
-
Integra
titán
-
fokukac
nagyúr
-
DaSilva
senior tag
Hát nem akarom a lelkesedést letörni, de az országúti biciklisek aztán hétszentség, hogy doppingolnak egytől egyig. Az összes eleve igazolt asztmás, hogy szedhessenek mindenféle hörgőtágítót (asztmás teljesítménysportoló, érted), és létezik pár vérdopping módszer is, amit elméletileg se nagyon lehet kimutatni. Tuti, hogy visszafogják magukat, és erkölcsi megfontolásból nem élnek vele mind egy szálig. Szerintem ha a hosszútávfutókat megkapirgálnák picit, ott is találnának érdekes dolgokat.
-
bibimad
senior tag
-
fokukac
nagyúr
hát, ettől sem lett jobb kedvem....

Bővebben: link
''A világsajtó csalónak állítja be Fazekast''
[Szerkesztve] -
Latissimus Dorsi
senior tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
bibimad
senior tag
-
Integra
titán
-
törölt tag
Nem szervesen kapcsolódik a témához de leírom a minapi élményemet a doppingról:
Szóval, eggyik kedvenc sportom a bringázás (TDF-t meg a többi nagy körversenyt is szoktam nézni) a kedvenc versenyzőm a Lance Amstrong. Tegnapelőtt egy könyvesboltban véletlenül megtaláltam az önéletrajzi könyvét és azonnal megvettem. Amíg nem olvastam a könyvet 1000%ig biztos voltam benne hogy doppingol. most már vannak kételyeim, lehet hogy tényleg nem kokszol
tettem fel magamnak a kérdést.
Mint tudjuk Lance a hererákból(tele volt már a szervezete áttétekkel még az agyát is megműtötték) tért vissza az élsportba és így nyert 6TDF-t. Amiután megnyerte a 2. Tourt a franciák kikezték hogy biztos doppingol mert ember nem képes ilyen teljesítményre, 1évig vizsgálták az ügyet de nem találtak semmit, ettől még doppingolhatott ez nem is győzött meg. Visznont amikor azt írta hogy nem azért szenvedett több évig a rákkal és küzdött a halál ellen, hogy utána a doppingal megkönnyítse a halálát.
Egy évben 40nél is többször ellenörzik véletlenszerűen bármikor még pihenőidőszakban is. A szerződésében van egy olyan pont hogy ha egyszer is doppingon kapják akkor az összes pénzt amivel szponzorálta a COca-Cola vissza kell adnia.
Persze ettől még lehet hogy kokszol nem vitatom, de szerintem ekkora kockázatot nem válalna
Ettől még persze kokszolhatnak a nehézatléták, csak azt nem értem hogy akkor mi tudjuk a legjobb szereket megvenni
nem jellemző a magyarokra... -
bibimad
senior tag
-
Integra
titán
nem tudom mit gondoljak ezekről a sportokról és sportolókról.
számomra ez a fajta élsport egy torz világ ahogy van...
nézd meg az úszó és súlyemelő nőket pl.
szerinted ilyen nők pl. boldog nemi életet tudnak élni???
egy szétgyúrt rambót csináltak magukból egy szaros éremért??
tényleg megéri?? -
bibimad
senior tag
-
Integra
titán
hát ha ezek így igazak, kíváncsi leszek 10-15 év múlva milyen fizikai állapotban lesznek.....
lehet hogy roncs lesz mind -
joe69
senior tag
ha en ezt sajnos mar korabban tudtam...
Amerikaban ezt ugy oldjak meg NBA,NFL,NHL haza tajan, hogy hallgatnak nagyokat, ott a teljesitmeny a lenyeg...ha vki megbukik a vcces vizsgalaton, akkor hasonloan vicces bunteteseket szabnak ki pl. egyszer olvastam hogy masodszor elkaptak egy nba jatekost, ezert 5 meccsre szolo eltiltast kapott

-
divot
veterán
Beszélgettem az előbb egy ismerősömmel, aki jártas a nehézatlétika világában. Azt mondta, hogy ezek a sportolók mind doppingolnak, és az egész arról szól, hogy kinek van jobb orvosa, több pénze, hogy meg tudja vásárolni az új szereket, meg az új módszereket.
Úgy véli, hogy Annus és Fazekas is simán kokszolhatott, Annus ezért ''lépett'' meg az olimpiáról autóval azonnal, Fazekas pedgi nem tudott trükközni a vizsgálaton, mivel nagyon megszigorították az ellenőrzést.
Remélem nincs igaza, mindenesetre nagyon sötét képet festett az élsportról.
-
Integra
titán
-
joe69
senior tag

Majoros a dontoben, ez is mar legalabb ezust

-
joe69
senior tag
-
bibimad
senior tag
-
Tomcat13
senior tag
-
Tomcat13
senior tag
-
Integra
titán
-
bibimad
senior tag
Azt tudjuk,hogy meg tudja magyarázni az elnök úr.Csak arra képtelen,hogy a bárgyú mosólygásán kivül bármit is tegyen.Azért mert ez az ember politikában és sport diplomáciában is egy nulla.A következő lépése biztos az lessz,hogy nem kell fellebezni,mert szabályos volt a döntés és bele kell nyugodni.
-
Integra
titán
én inkább sajnáltam a pistit, végignéztem.
ugyanakkor saját magát hozta ebbe a rendkívül kényes szituba, mert ha nem fesztiválozik, hanem keményen odafigyel, akkor könnyen lehetett volna hogy elkerüli azt az iszonyatos pofont. erről pedig ő tehet sajnos.
de ez semmiben sem csökkenti sportolói eredményeit és mivoltát.
csak fáj hogy ilyen butaságot csinált
-
Tomcat13
senior tag
-
Tomcat13
senior tag
A MOB elnöke nyugalomra int.
''Kérem a magyar szurkolókat, hogy ne gyanakodjanak semmire, mi lehet a háttérben, Fazekas Róbert hibát követett el'' - kommentálta az ügyet Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke. A sportvezető sajnálatosnak nevezte a Fazekassal történteket, mert figyelmeztették a magyar olimpiai résztvevőket a doppingszabályok betartására. ''Remélem, hogy ez az ügy nem árnyékolja be a többi magyar sportoló szereplését'' - tette hozzá a MOB-elnök.
(index.hu)
Na itt van Schmitt Pali nyilatkozata, felhívása! -
Yaye
őstag
-
Integra
titán
-
Tomcat13
senior tag
Gyurkovics Ferenc új országos csúccsal szerzett ezüstérmet a súlyemelés 105 kilós súlycsoportjában.
Asszem erről most mindeki elfeledkezett egy kicsit!

SZÉP VOLT FERI !!!

-
beeboy
addikt
-
Tomcat13
senior tag
-
beeboy
addikt
-
divot
veterán
Valakinek van arról információja, hogy a mai programban van esélyünk újabb doppingvizsgálatra?
(Azt akartam kifejezni, hogy van-e ma pontszerző esélyünk?) -
Bandit21
veterán
-
Bandit21
veterán
Egész jó, objektív írás.
A blikkről meg annyit, h néha látok egyet, de legszívesebben felrobbantanám őket a jó k*va anyjukkal együtt... Látta valaki az első aranyunk utáni címoildalt? FŐ hírek voltak: Győzike összeveszett ezzel azzal, Dévid Bekem meg Viktória blablabla. stb...
Az oldal legtetején, 2 reklám közt, egy 5*6cm-es hírben. Megvan az első arany...
De azt lőném ki csak oda útra a napba aki a levelet írta Fazekasról... -
erdoke
titán
-
Tomcat13
senior tag
Srácok, én is nagyon sajnálom ezt az egészet és nem igazán zudok napirendre térni, de szerintem ne vegyük fel a búvárlapok stílusát és addig ne minősítsünk sőt én magam azt ajánlom ne is beszéljünk az ügyről, ameddig konkrétumok nem lesznek!
Tudom, hogy nehéz az embernek a saját véleményét, gondolatait magában tartani főleg ebbe a konkrét esetben, de ennyivel tartozunk a többi magyar spotolónak, hisz ők még ott vannak továbra is küzdenek a magyar szinekért!
Egy új nap, új remények HAJRÁ MAGYAROK !!! -
Tomcat13
senior tag
Srácok, én is nagyon sajnálom ezt az egészet és nem igazán zudok napirendre térni, de szerintem ne vegyük fel a búvárlapok stílusát és addig ne minősítsünk sőt én magam azt ajánlom ne is beszéljünk az ügyről, ameddig konkrétumok nem lesznek!

Tudom, hogy nehéz az embernek a saját véleményét, gondolatait magában tartani főleg ebbe a konkrét esetben, de ennyivel tartozunk a többi magyar spotolónak, hisz ők még ott vannak továbra is küzdenek a magyar szinekért!
Egy új nap, új remények HAJRÁ MAGYAROK !!! -
rafi
tag
Szennylap!!!Mióta szegény Fehér Mikit odarakták a címlapra azóta arra is haragszok aki megveszi
[Szerkesztve] -
divot
veterán
-
tomi_mod
aktív tag
-
Sixkiller6
őstag
hát nem lett jobb kedvem reggelre.
talán most h átkerül az ügy az iaaf-hez, talán van esélyünk fair eljárásra, talán gyulai istvánnak is nagyobb a befolyása.
aranyat visszaadni már nem fognak, pláne nem visszavenni aleknától.
de, ha azért bizonyíthatók lesznek azok a dolgok, h megfogták a nemi szervét (jogtalanul), vmelyik ellenőr elővette a sajátját és ott lóbálta robi orra előtt.
ehhh... megdöbbentő.
és ilyen meghurcolás után még a sportolót meszelik el, elveszik egy élet munkáját azért mert nem tudott hajnali 3kor 15 faszlengető (szó szerint) előtt pisilni.
hát csak gratulálni tudok a ioc-nak meg a nob-nak.
budapesten élek, és nagyon sok munkám van, de esküszöm, h ha lesz vmi össznépi fogadás robi tiszteletére amikor érkezik, v kiáll a nagyközönség elé, akkor én ott leszek és szétüvöltöm a fejem, h:
SZÉP VOLT ROBI! -
divot
veterán
Egy kis kedvesség a mai Blikk címlapjáról.

Ma megint azt fogom érezni a metrón, hogy fel kell pofoznom az összes idiótát, aki bulvárlapot vásárol. -
tomi_mod
aktív tag
Nem olvastam az eddigi hsz-ket lehet másnak is ez a véleménye:
Eddig még soha nem hallottam ilyen esetről, voltak már dopping botrányok stb. de azért mert valaki nem annyit ''produkál'' mint az előírt mennyiség és ezért elvenni tőle az elsőséget; pláne, hogy kiderült a minta negatív... ...kérdem én: ha többet ''produkál'' akkor pozitív lehetett volna???
Hát vazze szabályok mindenhol vannak, és tény, hogy egy ilyen rangú sporteseménynél szigorúan kell eljárni, de ez ebben az esetben már katasztrófa.
Az a 75 ml nem nagy mennyiség, de ha egy sportolót veszünk aki épp akkor fejezte be a versenyt akkor akár egy hekto vizet is itathatnak vele akkor sem fog annyi idő alatt ilyen mértékű mintát ''produkálni''
-bocs ha túloztam!
-
Én két évig kondiztam heti 6 napot, de csak hobbi szinten. Rengeteget ettem ittam (edzések után simán lement majdnem fél kiló kenyér minden finomsággal megpakolva és minimum 1 liter víz); egy élsportoló szervezete szvsz sokkal nagyobb ''sokkban'' van nehezebben nyugszik meg stb.
Reggelre biztos tudott volna megfelelő mintát adni; de mindenki tudja mi-hogy történt. Én még rájuk is borítottam volna valamit mielőtt elmegyek onnét -ha már elveszik az ''érmemet''.
Szal összefoglalva: szabály ide vagy oda, szerintem a lényeg a vett minta eredménye ami ugye negatív, tehát nem doppingolt... ...nem folytatom.
Majd olvassuk a ''klikk'' címlapján, hogy -Fazekas Róberttől elvették az aranyat, mert nem pisilt eleget-
Túlbuzgó bírák...
u.i.: szombathelyi vagyok;
Gartulálok minden szombathelyi és nem helybéli magyar sportolónak bármilyen teljesítményt nyújtottak is! -
Flashcash
Közösségépítő
Közben kiderült hogy a 2 Görög Atléta edzőjénél szteroidokat és más nem megengedett szereket találtak tegnap.
Érdekes hogy ebből nem lett főlapos hír sehol sem, hiszen ezek tényleg doppingoltak, ügyesen sikerült elterelniük görög barátainknak a figyelmet a Magyar sportoló meghurcolásával. -
Szeni
aktív tag
No, én azt hiszem, hogy itt fejeztem be az olimpia nézését. Az már vicc, amit ott művelnek játékvezetés/bíráskodás, illetve sportdiplomácia ürügyén!
-
divot
veterán
-
Flashcash
Közösségépítő
Én komolyan írtam régebben hogy be kell perelni őket nemi erőszakért.
Emellett nem ártana az ellenőrök nemi identitását is megvizsgálni, kizárt hogy pl. egy amerikai olimpiai bajnoknál is 10-12 görög péniszmutogató bu*i tart doppingvizsgálatot.
Az lett volna a csoda ha ilyen körülmények között nem bukik el. -
atus
senior tag
Visszajöttem az olimpiáról. Üdv!

Nekiállok elolvasni a topikot... -
Bash
őstag
-
fokukac
nagyúr
Komolyan, egyre idegesebb vagyok.
Népszabi online :
''A szövevényes történet akkor kezdődött, amikor Fazekas kedd este 22 óra 19 perckor belépett az Olimpiai stadion orvosi szobájába. Ezt követően négy órán és huszonkét percen át próbálta kiadni magából a NOB által előírt 75 milliliternyi vizeletet, ám ennek csak a harmadára volt képes. Bár figyelmeztették, hogy mindenképpen maradjon, mert ha elmegy, megszegi az érvényben lévő doppingszabályzatot, Fazekas távozott.
Az éjszakai hercehurca részleteit Nagy Zsigmond, a Magyar Olimpiai Bizottság nemzetközi titkára osztotta meg lapunkkal.
- A mindvégig Fazekas mellett tartózkodó Pikó Károly csapatorvos részletes beszámolója alapján azt mondhatom: a sportolóból embertelen körülmények között kísérelték meg kipréseltetni a megfelelő mennyiséget. Miközben ő meztelenre vetkőzve állt, a kontrollőrök folyamatosan vizslatták és vizsgálták. Tapogatták, hét alkalommal nyúltak fel az ánuszába, mi több, az egyik ellenőr elővette saját péniszét, és bemutatta, miként is kell pisilni. Pikó doktor úgy véli, a verseny okozta stressz és a négyórás tortúra miatt dehidratáció, vagyis kiszáradás lépett fel Fazekas szervezetében, minek következtében képtelen volt produkálni. Ráadásul a meglehetősen ingerült légkörben elvesztette az önuralmát, és hiába figyelmeztették újra és újra, elhagyta a szobát.''
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
törölt tag
Én is sajnálom a srácot.Remélem azért a polgármester megcsinálja amit beígért.
-
fokukac
nagyúr
nekem ez a dolog úgy elbaszta a napomat, hogy hihetetlen.
tsizta ideg voltam tőle órákon át...
backup-6ják a kedves bíró sporttársak.
majomkodás lett ez az egész olimpia.
-
I_Am
veterán
-
Integra
titán
-
net84
őstag
-
I_Am
veterán
-
net84
őstag
Ki fog szívni jogi részről? Mi már megint? Most tudnák olyat káromkodni!!!
Szeretném, ha visszakapná az aranyérmét és minden jogát! Ha nem, az jelentheti a pályája végét...
Szombahtelyi vagyok és a helyi viselkedésből ítélve kiváncsi vagyok, hogy mikor lincselik meg az első görögöt.... (tőlem az biztos, hogy kapnak egyezményes jeleket, meg egyébb áldást is...) Természetesen, ha nekik lesz igazuk, akkor visszavonom mindezt. DE a jelen állás szerint ez nem fog bekövetkezni. -
I_Am
veterán
-
net84
őstag
most hallottam a MOB elnökétől, hogy nem kaptak hivatalos indoklást!
-
joe69
senior tag
-
Integra
titán
-
I_Am
veterán
-
net84
őstag
-
Bash
őstag
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
I_Am
veterán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
I_Am
veterán
Amugy egyre jobban unom már a neten irkálást....nem röffenünk össze egy sörre vhol?

-
net84
őstag
-
Integra
titán
-
I_Am
veterán
-
Bash
őstag
-
I_Am
veterán
Asszem ezentúl Horvátország és Olasz lesz a nemzeti üdülőcélpont.....

FONTOS: egy minta értékeléséhez 5ml anyagra van szükség.
Tuti még az sem lesz értékelve ami most megvan, ha pedig igen, akkor itt le merem fogadni, hogy még azt is elintézik, hogy pozitiv lesz.
A világon mindenki megvehető ! (aki tudja ki mondta ezt, kap egy virtuális csokit emilben.
)
Remélem lesz jó kis BL meccs majd és összekrülünk még az elején majd vmelyik görög csapattal..... (akkor utazunk mi is.
)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
-
Integra
titán
vagyis az egészben egy rohadt nagy jogi hézag van, itt kezdődik.
ha 75ml lett volna megadva biztosan nem megy el még ha idegbeteg is már a szivatástól
de a minimum 25ml, azt megcsinálta, elment. vagyis érvényes szabályok szerint járt el.
jogilag ebbe nem lehet belekötni. ezért nem lehet a robit felelősségre vonni.
tény, hogy nem doppingolt és tény hogy megnyerte.
vagyis: egyszerű erőfitogtatás és példastatuálás az egész, elverték rajta a port.
nem tudom hogy ezeket az ellenőröket olyan barmoknak készítik fel mint mondjuk az immigration officer-eket ha az ember az usa-ba repül, de tény hogy az ilyen kiskirályok ritka nagy köcsögök tudnak lenni....
borzalmasan sajnálom a robit, de mint mondtam, nekem ő a bajnok továbbra is!!!!!
a görögök meg kapják be a nagy szörőst, csináltak egy botrányolimpiát.
és gyanítom tartogatnak még pár botrány meglepetést.... -
joe69
senior tag
mekkora lol!
-
Integra
titán
közvetítés vége.
hát ez történt -
joe69
senior tag
sajnos itt nem az ellenorok a fo bunosok, ok valszeg mindenkivel ugyanugy bantak, hanem Fazekas, aki sok millio ember csalodasat valtotta ki ezzel a tettevel
-
Integra
titán
az eljárás során gyanú sem merült fel a csalásra, erről aláírt dokumentum van, vagyis a robi saját vizeletét vették el tőle, semmi illegálisat nem tett.
annussal együtt ül az autóban és épp úton vannak hazafelé -
Árpi bá
aktív tag
-
Integra
titán
10 napon belül megkell szerezni az összes papírt ami alapján a döntést hozták és akkor lehet az ügyvédeket ráuszítani a dologra.
de félnek hogy esetleg a két üvegcse eltűnik és nem lesz meg....
Új hozzászólás Aktív témák
-
1900 - 1801
3772 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Fotók, videók mobillal
- LG LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Formula-1
- Autós topik
- További aktív témák...
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tettem fel magamnak a kérdést.

(Azt akartam kifejezni, hogy van-e ma pontszerző esélyünk?)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)