- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Mobil flották
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
rafi
tag
Yeeeessssssss!!!!!!!!
-
X-COM
nagyúr
hát végére izgire csinálták a srácok, ha a 7eseknek csak a felét bedobjuk, vagy az emberelőnyökkel jobban bánunk, töksimán nyerünk
lányoké kicsit izzadságszagú, de lényeg, hogy továbbmentek -
B.Kox
tag
Meg vaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!

30-29!!!! -
khalox
őstag
Ehh... nem hagyják, hogy unatkozzunk...
pfúú... ez meleg volt.
[Szerkesztve] -
Sixkiller6
őstag
másfél perc 2 ide
1 perc 2 ide
megvan! 30:29
gyönyörű fiúk!!! óriási meccs, nagy teljesítmények! bravó!!!
[Szerkesztve] -
Sixkiller6
őstag
óriási meccs a magyar-német!
6 perc van hátra, 28-25 ide!!!
29-26, 5 perc
laluska már 4et simított a jobbszélső pozícióban.
[Szerkesztve] -
DonLeo
senior tag
Nyertek a vizilabdás lányok Kanada ellen 5:4-re!
Szép volt lányok!
-
rafi
tag
Ezt a hozzáállást hiányoltam a fiúktól!Bármi az eredmény minden tiszteletem az övék ez a meccs után!!!
-
Safranek
aktív tag
-
Tomcat13
senior tag
Mikor lesza kalapács döntő?
-
Sixkiller6
őstag
hmmm érdekesen alakul a kalapácsvetés döntője. nem került be a döntőbe a címvédő lengyel ziólkowski, valamint az idei 3. legjobb dobással rendelkező finn karjalainen, igazából csak tyihon és kodzsi lehet az ellenfél a két magyarnak. szép lenne két érem!
-
Sixkiller6
őstag
hosszabbításos tussal megvan az 5. hely...
azért még egyszer megemlíteném, h 4x100 vegyesúszásban a fiúk 5. idővel jutottak döntőbe! ott is lehet pontszerzés! szép volt fiúk, és elnézést, h a reggeli előzetesben nem vártalak titeket döntőbe, elkapkodtam, ott a helyetek
[Szerkesztve] -
Tomcat13
senior tag
Elvagyunk átkozva ezzel a csapatversennyel!
-
F-ECT$
titán
Timi - akinek jól megy egyéniben, annak nem megy jól csapatban

-
Integra
titán
-
Integra
titán
puff neki, megvan a második negatív szenzációnk

annos viszont elsőre döntőbe dobta a kalapácsát!!!!!! -
Sixkiller6
őstag
női 50m légpisztolyban jóo éva 23., krzyzwesky bea 31. két kör után (4 kör van)
Hoppá!!!
4x100 vegyesen döntőben vannak a fiúk 5. idővel! bravó
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
kiestünk... pedig Ildi a semmiből hozta vissza...
-
Sixkiller6
őstag
vazze.... kiestünk
sajnos sidi péter 97-et lőtt elsőre, ezzel elszálltak az érmes remények, utána javított 99-cel, de így már mind1
mincza ildi +5
nagy timi -4
hormay adri -2
sajnos titinek volt egy 1:4-es asszója, ott ment el, de ez akkor is égés
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Hát ez kész.

-
X-COM
nagyúr
hát ez izgi
-
X-COM
nagyúr
sajna 27:29 utolsó csörte előtt, Tímeának nagyon nem ment
-
Sixkiller6
őstag
nem hiszem el h a köcsög mtv képes elkapcsolni egy magyar eseményről (női párbajtőr) h leadjon felvételről egy totál érdektelen röplabdameccset.
eddig nagyon szerettem az mtv sportadásait, mert nagyon profik, de ez már túlzás, össze-vissza kapkodnak, rendszeresen csak felvételről adják a magyarokat, helyettük meg mindenféle faszságot adnak.
ezt egyszerűen nem hiszem el, h ilyen dilettánsok.
faszkivan már komolyan
szerk: sajnos csak egy páston van kamera, és vagy mi jutunk oda, vagy nem, de legalább telefonon adnák gulyás hangját. faszkivan
18:18 HUH-CAN
[Szerkesztve] -
DonLeo
senior tag
Miért nem tudják normálisan közvetíteni a női párbajtőrt? Mekkora pancser ez az m1...
Amikor meg közvetítik, akkor nem minket mutatnak, csak magyaráz rólunk...
Ehhh...
Teljesen követhetetlen
[Szerkesztve] -
Tomcat13
senior tag
Két kalapácsvetőnk máris a döntőbe, ez az!
-
Sixkiller6
őstag
de, én is így értettem, minden ok.
viszont a párbajtőröző lányok 20 perc múlva kezdenek kanada ellen, ha minden igaz, akkor utána az orosz-koreai győztessel vívhatunk a döntőért, simán meglehet az is, az oroszok nincsenek nagy formában.
gyerünk lányok, aranyozzátok be a mai napunkat is!
férfi kalapácsban eddig csak annus adrián dobta meg a selejtező-szintet, igaz ő elsőre
[Szerkesztve] -
DonLeo
senior tag
Akkor jól emlékeztem, hogy nem nigériai, de ''meggyőztek'' róla, hogy az. Mind1.

Én is megértem. Fiatalon én is úsztam 4-5 évig, igaz nem napi 4-6 órát, csak 1,5-2-őt, de nyáron úszótáborokban jóval többet. Tudom milyen az életük. Én is majdnem elkezdtem versenyszerűen, az edző akarta, de aztán jött a középiskola és úgy gondoltam nem férne bele. Meg eleve ''vidékrő'' (Dunakeszi) jártam be.
Mostanság meg 4-kor kelek (szállodában dolgozok), tudom milyen xar.
Egyébként én védtem Risztov Évit, vagy te nem így értetted?
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
naja, ebben a csapatban is simán benne lehetne az érem, mindenkit meg tudnak verni, de ezidáig nem ezt az arcukat mutatták sajna
-
Sixkiller6
őstag
ya, innen veszem mindig a sorsolásokat, meg online eredményeket, de ezt a részét nem sikerült megtalálni
thx
szerk: mondjuk ha itt nyerünk, akkor az ausztrálok jöhetnek az elődöntőért, akik azért verhetőek. bár ebben a mezőnyben mindenki verhető, és mi is azok vagyunk. nők... kiszámíthatatlanok, nem irigylem faragó tamást, tépheti a haját, h minek kellett neki nőkkel kezdeni.
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
elég idióta az a honlap, de:
Bővebben: link
Az ''Available Information'' legördülőből a ''Tournament Summary''-t kell választani -
Sixkiller6
őstag
-
X-COM
nagyúr
Risztovot az is kiborította kicsit, hogy ''csak'' ezüstlány, nem neki való ez a stressz
-
X-COM
nagyúr
ha jól nézem tabellát vízilabdánál nem kell sokat számolgatni, ha győznek továbbmennek, ha nem, akkor értelemszerűen kiesenek
Kanada gólkülönbsége -1
miénk -2 -
Sixkiller6
őstag
-
Sixkiller6
őstag
pár szó a mai napról rovatom:
08:00 Dudás Gyula férfi 20 km gyaloglásban 15-20 helyre várható, 10. körül már nagyon nagy eredmény lenne
08:00 Joó Éva, Krzyzewsky Beáta női standardpuskában próbálkozik, Évitől jól jönne egy döntős hely, ez az erősebb száma
08:55 Tölgyesi Péter férfi hármasugrás, sajnos a döntő messze van
09:00 Csobánki Zsuzsanna női 50 m gyorsúszás, fiatal versenyző, tapasztalatot gyűjt, nincs esélye a továbbjutásra
09:27 Kiss Gergő férfi 1500 m gyorsúszás, ld. előbb
09:45 Annus Andrián, Pars Krisztián kalapácsvetés selejtező, Adrián aranyesélyes, nem lehet gond a döntőbe kerülés, Parsnak is sikerülhet
10:25 női párbajtőr csapat, a lányok (Nagy, Mincza, Hormay) Kanadával kezdenek a 4-be jutásért. Későbbi ellenfeleket még nem tudom, de jó lenne a franciákkal csak a döntőben összefutni.
11:00 Sidi Péter kisöbü puska, fekvő, remélem Sidinek kijön a lépés és akkor pontszerző lehet
11:28 férfi 4 x 100 m vegyes váltó, a Cseh Laci, Bodor Boldizsár, Gáspár Zsolt, Zubor Attila négyestől szép lenne az elődöntő, döntő messze van, 10-12. hely környékén végezhetnek
15:30 HUN-Németország ffi kézilabda, nagyon nehéz meccs a csoportmásodik helyért. Sajnos balkezeseink kiestek, a francia meccset eltört Harsányi orra, a helyére beállítandó Mocsai pedig edzésen lábközépcsont-törést szenvedett. Nem mi vagyunk az esélyesek, de hátha.
15:45 HUN-Kanada női vízilabda, a lányoknak ez az utolsó esélye, ha kikapunk akkor lehúzhatjuk a rolót, ha nyerünk, akkor jöhet a nagy számolgatás a körbeveréseknél, h vajon továbbcsusszanunk-e.
19:00 Likerecz Gyöngyi súlyemelés, 75 kg, óriási éremesélyes. Az egyiptomi csajt nem lehet megfogni, de az ezüst nagy harcban meglehet. Csalódott lennék, ha nem szerezne érmet, de sajnos a felkészülési időszakban több dolog hátráltatta (sérülés, miegymás)
mai napra két érmet várok (párbajtőr csapat, Likerecz), lehet 3 is, de ahhoz Sidinek kéne egy kis mázli. Egy párbajtőr arany, Likerecz ezüst parádés lenne, de benne van a pakliban h a lányok csak bronzot hoznak. -
Dufresne
addikt
Szerintem meg majd pihen ő az olimpia után és készülhet a következőre. Sajnos most úgytűnik formán kívül tud csak teljesíteni, sajnmos van ilyen a sportolóknál, csak most pont rosszkor jött ez ki. Amennyit még tud dolgozzon itt az olmpián, szerintem az nem árt, hiszen akkor legalább elmondhatja, hogy ő mindent megtett és az sokat számít a saját magához való hozzáállásában is és talán átlendíti ezen a holtponton.
-
X-COM
nagyúr
az az igazság, hogy kicsit aggódom Évi miatt, lehet, hogy inkább abba kéne hagynia, vagy pihennie kéne
-
LOTR
addikt
amit a vívásban művelnek az meg kikészít
a férfi kardcsapat ismét nem tudott bejutni a döntőbe, 5 tussal vezettek és mégis kikaptak, sajnos Lengyelnek éppen nem ment, Ferjancsik meg végig jó volt,de akkor amikor a legfontosabb lett volna mégse sikerült, viszont minden tisztelet Nemcsiké (csak az a Montano -vagy ki- ne lett volna, meg azok a bírók, vicc!) -
LOTR
addikt
Nem tudom miért kéne szégyelnie magát, kijutott olimpiára pontot is szerzett, több számban is döntős volt, de sajnos nem jött össze neki.
Szerintem egyáltalán nem hisztizett, csak nagyon elkeseredett, mert ha nem is 4, de legalább 2 éven keresztül erre készült, és sokkal nagyobb elvárásai vannak magával, mint amire jelenleg képes, de ez pont jó, mert legalább hajtja vmi ami miatt újra és újra lejár eddzeni és megprópál nyerni.
Sajnos éppen lecsúszott 400 vegyesen a dobogóról, ez letörte a lelkesedését és lelkileg nem tudta feldolgozni.
Amúgy, Évi még csak 19 éves, ezért még rengeteg ideje van nyerni.
Az aki ilyenért leszól mást, vszínű nem tudja felfogni a dolgok súlyosságát!
Attól függetlenül remek eredményeket ért el! -
LOTR
addikt
-
Tomcat13
senior tag
Risztovnak pihennie kell, mostmár látszik enm jól sikerült a felkészülése, újra kell kezdenie, szépen felépíteni a felkészülését, lesz még EB, meg Vb, és aztán négy év múlva top fformában, az olimpián megint ott lehet!
Kiss László, miért nem tudja edzen Évit? -
F-ECT$
titán
-
Integra
titán
őszintén?
én iszonyatosan sajnálom a risztov évit, csak a legjobbakat tudom kívánni neki.
semmi szégyellni valója nincsen, ugyanolyan ember mint mi. -
Calogero
addikt
-
Sixkiller6
őstag
-
B.Kox
tag
Te aztán télleg K. okos vagy! Most jól megmondtad!
Honnan tudod te azt hogy milyen lehet a kudarc egy sportolónak aki a fél életét, a fiatalságát a sportnak áldozta, mindent megtett ami tőle telhet, de mindezek ellenére nem sikerült az amiért dolgozott.
Honnan tudod hogy mi játszódik le benne ilyenkor??!!
Szerintem inkább te menjél a .....!!!
-
DonLeo
senior tag
-
X-COM
nagyúr
-
Integra
titán
nagyon szép volt laci!!!!!!!!
villantott egyet ő is, jövőre már két úszónktól kell rettegnie a világnak
) -
Jim Tonic
nagyúr
Most lehet, hogy leszóltok érte, de:
Krisztov Éva szégyelhetné magát. Azért vonult vissza, mert nem volt ott az édesanyja (Éva 20 éves), és nem tudta így kiheverni a csalódásokat. Vazz, nekiállt hisztizni, mert más jobb volt nála, és inkább nem indul. Hát menjen már! Nagyon vissza kell fognom magam, hogy ne írjak ide obszcén dolgokat. -
rafi
tag
Gratulálok Senior tag!!
-
Sixkiller6
őstag
az olimpiának és ennek a topicnak hála senior-tag lettem, bár a az olimpiához és a szurkoláshoz jobban illik a fanatikus jelző
-
Sixkiller6
őstag
sajnos mellen 1 másodperccel lassabb volt mint az élboly. a 3. bovellt a másik három szakaszon leúszta, a 2. lochténél is jobb volt az első 100on, a végén gyorson sem volt sokkal rosszabb.
ha olyan utolsó 50et úszik mint bovell, akkor 1:58 alá ment volna.
ennyit a számokról
szeretem ezt az olimpiát, szvsz jól nyomjuk, élvezetes, imádok szurkolni a mieinknek -
khalox
őstag
Pedig épp most akartam írni, hogyha startkor szellent egyet... de akkor mind1

-
Sixkiller6
őstag
ugye tudjátok, h holnap jön a női párbajtőr csapat?! aaarrrggghhh....
plusz férfi kalapácsvető selejtező, meg lövészetben sidi péter a jobbik számában próbál érmet nyerni -
DonLeo
senior tag
-
Sixkiller6
őstag
ehhh... 6 század, gyors számítás után kiderült, h ezeknek a fiúknak a 6 század (laci idejével számolva) kereken 10 centiméter... hmmm
amúgy egy darnyi-rekordot megdönteni sem akármilyen dolog, meg mellé 1:59 alatt úszni.
szép lett volna, jó lett volna az érem. 10 centi múlott az ezüst, 6 centin a bronz, kicsit hosszab körmök és megvan.
azért az sem gyenge, h a női 200 hát elődöntőinek legjobb eredménye pontosan 3 (!!!) másodperccel rosszab egerszegi világcsúcsánál. megalázó...
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Szegény Cseh Laci, pedig egy másodperccel döntötte meg Darnyi országos rekordját, de ez csak a negyedik helyre volt elég. A csak idézőjelben értendő.

-
rafi
tag
Nem baj!!!Szép volt Ágika!!!!
-
Sixkiller6
őstag
hát igen, sajnos ági utolsó ötvene csak a 7. idő, sajnos nem volt meg a régi nagy hajrája, pedig azzal simán hozza a bronzot.
no mind1, gyönyörű ez így is
10 perc múlva jön cseh, és az újabb érem -
Sixkiller6
őstag
meglesz a bronz!!!
ehh, csak 5.
kíváncsi vagyok az időkre
nem baj ági, szép volt, hobbiból úszva összehozott egy 4. és egy 5. helyet egy olimpián... riszpekt
[Szerkesztve] -
Sixkiller6
őstag
cseh lacinak kell az érem, ezüst meglehet, phelps-t nem lehet megverni. (bár ha lelkes magyar szurkolók, futam előtt leverik a veséjét...)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kovács ági nagyon érdekes lehet. nem tudom. élmény nézni az úszását, nagyon jól mozog, ráadásul óriási időt ment, ehhez hozzájön a nyilvánvalóan kimagasló forma (ld. megdöntött egerszegi magyar csúcs 200 vegyesen).
viszont 200 mellre rgóta nem gyúr igazán.
esélyek: amanda beard-et szerintem nem lehet megverni, viszont íme a többi 7 ember elődöntőben úszott ideje, a két széle: 2:26.38 és 2:26.95...
6 ember van 4 tizeden belül.
a japán tanaka lehet még nagyon jó. sajnos annyira sűrű a mezőny, h lehet ezüsttől 8. helyig minden, kizártnak tartom, h a bronzérmes és 7. idő között 3-4 tizednél több legyen.
mondom, a gond az, h ezüsttől a 8. helyig minden benne van. nagyon sűrű a mezőny.
dehát így izgalmas, hajrá ági, csodás lenne egy újabb érem!
mindenkitől bocsi a hosszú fejtegetésekért -
divot
veterán
-
rafi
tag
-
divot
veterán
-
Sixkiller6
őstag
18:39 - női 200 m mell Kovács Ágnes
19:14 - férfi 200 m vegyes Cseh László -
Sixkiller6
őstag
megvan az ezüst, jól van eszti, ezért mentél
gratula!
ui: kicsit furcsa a szájíz, merthát a női súlyemelésben nagyon szűk az élmezőny, az első és a negyedik között 10% a különbség. ez óriási nagy, mintha 100 gyorson hoogenband 5 másodpercet vert volna thorpe-ra. elképzelhetetlen.
komolyabb sportokban (úszás, atlétika, stb) az első 10-12 ember 2-4%-on belül van. no mind1.ez persze semmit sem von le eszti ezüstjének értékéből.
nagyon szép volt! büszkék vagyunk rád! -
rafi
tag
Szép volt Eszti!!!Ezt a ferdeszemüt nem lehet megverni.
-
F-ECT$
titán
Megvan az ezüst!
-
rafi
tag
Ez ezüst lesz!!A fiúk kapaszkodhatnak.
-
rafi
tag
Öttusában pedig öt aranyat.Szerintem is így igazságos
-
Sixkiller6
őstag
-
F-ECT$
titán
Minden más nagy versenyen (EB, VB) 3 érem van.
-
Sixkiller6
őstag
-
F-ECT$
titán
De szívás: olimpián csak az összetettért jár érem. Fogásnemenként nem

-
Sixkiller6
őstag
-
rafi
tag
Kár volt ezért a gyakorlatért!!!
-
Sixkiller6
őstag
szegény esztit leerzsitem itt, bocsi
sajnos elmenni látszik az arany, ezüstöt be kell húzni -
divot
veterán
-
Sixkiller6
őstag
a nagy ellenfél kínai korábban jött ki (115 kg), erzsi valszeg 117,5en kezd, viszont erzsi nehezebb 30 dekával
csak összetettben osztanak érmet amúgy -
Sixkiller6
őstag
-
F-ECT$
titán
Az első miben indul?
-
Sixkiller6
őstag
-
F-ECT$
titán
Mi lesz még ma?
-
Haok
tag
Yeah!!!!!!!!!! Megint egy ARANYÉREM!! Szép volt DIA!
Elkezdtem nézni, volt még vagy 22 lövés, aztán látom ott egy magyar, elkezdem nézni , hát csak nem akar rontani

...Hál' Istennek
Felhívom faterom nézze ő is, mert már csak 8 lövés és lehet olimpiai bajnokunk van, és SIKERÜLT bazz
húú deyoo

-
divot
veterán
Elsírta magát, nagyon aranyos, szinpatikus hölgy. Mondom én, anyák napjai vannak.

-
Sixkiller6
őstag
nah, hazaértem... hát hétszentség, h nem láttam élőben, sebaj petőfin hallgattam, meg fel van véve divx-be, szal már nézem is...
szép volt dia, bár mondjuk a tökéletes lövéshez nem kell magyarázat.
és nemsokára jön krutzler erzsi (szvsz az ezüst tuti), este meg cseh laci, meg kovács ági is.
éremeső... -
Tomcat13
senior tag
Jó ez a kis riport film, na meg a zene is illik is hozzá, és hihetelenűl szimpatikus nekem!
-
törölt tag
Gratulálunk szuper nálam ő már csak szupermesterlövész.

-
rafi
tag
Szenzációs!!!!!!
-
Predator666
aktív tag
Sirály a gáton...
Hehe...ismét egy idióta hsz
-
Tomcat13
senior tag
Azért remélem, a vizipolosok megmentik a férfiak becsületét!
Persze minden, tiszteletem a hölgyeké! -
neduddki
nagyúr
-
Fred23
nagyúr
Dia a királynő !!!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Gigabyte H77M-D3H + Core I7 2600 + 4x4GB DDR3 RAM (Félkonfig)
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- Asus Zenbook 14X OLED AMD Ryzen 9 5900HX 16 GB LPDDR4X 4266 MHz RAM 1 TB SSD
- Magyar ! DELL LATITUDE 7420 2-in-1 14"iPS TOUCH / i7-1165G7, 16GB/512GB NVMe / irisXE TB4 +SZLA GAR
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB piros / 12 hó jótállás
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
nem hiszem el...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)