- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sixkiller6
őstag
perez 3 támadás 3 kapufa...
na jó, az utolsónál a kapus hátáról bement -
Integra
titán
vágre!!!!!
a 20ik kapufánk után a 21ik végre befelé pattan.......... -
Integra
titán
ujj bazmeg két gól 20 sec alatt....
-
Integra
titán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
dobjuk be!!!!
-
divot
veterán
Jáj, az idegrendszerem. Ezek a férfi kézilabda meccsek nagyon nem tesznek jót.

-
Sixkiller6
őstag
már csak -3
-
Integra
titán
végre kaptunk két perc kiállítást, kikéne használni...
-
divot
veterán
Figyeljétek meg, hogy az utolsó 10 perc a miénk lesz. Csak az a kérdés, hogy ez mennyire lesz elég

-
Integra
titán
bazmeg újabb kapufa...
-
Sixkiller6
őstag
kezd elmenni a meccs, sokkal jobban nyomják most a franciák.
jó, mondjuk nekünk nem a franciákat kell megvernünk, hanem majd a németeket talán. bár az esetleges csoportmásodik hellyel sem vagyunk kint a vízből, mert akkor még mindig horvátország vagy spanyolország jöhet az elődöntőbe jutásért, feltéve, h az oroszok nyerik azt a csoportot.
míg csoportgyőztesként izlandot, vagy szlovéniát kaphatnánk
16-20
perez 8 gólos -
Wolverine
félisten
A második félidő 10-5 oda??? Mi történt itt???

mod: Index rulez visszavonva. Nem bírják normálisan leírni Goncsar és Jekimov nevét
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
egy bazmeg azért elszállt az edzőtől, az tisztán hangzódott a TV-ben!
HAJRÁ fiúk, nehogy már a gallok legyőzzenek... -
divot
veterán
Jaj. 17-14.

-
divot
veterán
Bármi lesz az eredmény, ez egy jó meccs.
-
Wolverine
félisten
És egy Mocsai-gól az egyhangúság ellen
Ritka pillanat, de azt kell mondjam, Index rulez 
-
divot
veterán
Sajos ez a Bedák Pali tényleg végigpüfölte a levegőt.
-
Wolverine
félisten
Bakker, mit játszhat Pásztor meg Perez
Nagyon fogják a többieket? Vagy csak nincs szerencséjük? -
divot
veterán
Azért ez a magyar csapat egészen más, mint a brazilok elleni meccsen.

-
Integra
titán
10-9
pásztor kurva nagy gólt lőtt!!!!
vége az első félidőnek -
Integra
titán
9-9

-
Integra
titán
harsányinak beverték az orrát, vérzik
-
Integra
titán
9-6!!!!
perez már az ötödik gólját lövi...
a közvetítés alapján iszonyatosan nagy hangulat van -
_mt_
csendes tag
5-3 ide...
(Ill mikor eljöttem tv-től annyi volt...) 
-
Wolverine
félisten
Most olvastam Indexen, hogy Bedák Pali is kiesett. Mi van itt?

-
Integra
titán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
1-0ra mennek a franciák

-
Sixkiller6
őstag
Bedák Pali most jön. Eurosport adja
-
rafi
tag
ma nagyon szeretném a himnuszt hallani! Akár többször is!!!!
-
Integra
titán
itt az origo cikk
Egészen elképesztő, 2:10.75-ös új országos csúccsal nyerte elődöntőjét, s a legjobb idővel került a 200 méteres mellúszás fináléjába Gyurta Dániel, a magyar úszósport legfiatalabb csodagyereke. A 15 esztendős úszóért szerda este kell majd szorítani.
Még senki sem előzte meg az athéni csodafiút
Sportmúzeum
Itt megtekintheti a Filmmúzeum interjúit a jelen és a múlt jeles magyar sportembereivel.
Egerszegi Krisztina
Az összes interjú
A 200 méteres mellúszás elődöntőjében két magyar is érdekelt volt, az első futamban Bodor Richárd az egyes pályán csobbant vízbe, a féltávnál negyedikként fordult, a végén hatodikként, új egyéni csúccsal csapott célba (2:12.76). A futamot a japán Kitadzsima 2:10.86 perces idővel nyerte.
A második futamban a délelőtt legjobbja (2:11.29), Gyurta Dániel volt érdekelt, aki hasonló tempóban úszott, mint az előfutam során, az utolsó ötvenen azonban elképesztő hajrát nyitott, s 2:10.75-ös új országos csúccsal nyert, azaz a legjobb idővel jutott a szerdai fináléba. Az Eb-bronzérmes Bodor ugyanakkor - tizedikként - lemaradt a fináléról.
Gyurta évek óta foglalkoztatja a magyar és a nemzetközi közvéleményt, a fiatalember már 11 évesen olyan időket úszott, amelyet addig korábban soha, senki.
2002-ben már az amerikai Swimming World magazin is kiemelten foglalkozott a tizenhárom esztendős sportolóval, cikkének nemes egyszerűséggel csak ezt a címet adták: ''Dani Gyurta: Hungary's boy wonder'' (Azaz Gyurta Dani, a magyar csodafiú)
A fiatalember két éve felnőtt mezőnyben is bemutatkozott, s a bécsi nemzetközi versenyen 200 méter mellen 2:25.46-os időeredménnyel ért célba. Ilyen idős korában soha, senki nem úszott hasonlót a világon. Széles Sándor tanítványa egyébként remek egyéni rekordokat mondhatott magáénak. 50 méter mellen 30.16 másodperc (a korosztályos amerikai csúcs 33.88), 100 mellen 1:04.78 (1:09.48), 200 mellen 2:17.98 (2:30.12), 200 vegyesen pedig 2:10.83 perc (2:15.42) volt a legjobb ideje. Ráadásul a kétszáz méteres mellúszásban tizenkét évesen öt és fél másodperccel jobbat úszott, mint addig akárki más az Egyesült Államokban - tizennégy éves korig!
A brazil Bestswimming.com.br portál tavaly csak új Thorpe-ként és új Phelpsként aposztrofálta.
-
Wolverine
félisten
No, Hallerék kiestek. Hát ez nem jött be

-
Integra
titán
16:13-kor fog a bodrogi laci indulni mi időnk szerint!!!!
-
rafi
tag
Varga Gabi is a legjobb 8 között!!!Szép esténk lesz vívásban?
-
rafi
tag
A NS cikke Gyurta Daniról
Gyurta Dániel olimpiai aranyat akar nyerni Athénban
A mellúszásra született
SAL ENDRE
NS, 2003-03-25
Gyurta Dániel. Még 14 éves sincs. Óbudán lakik, az általános iskola hetedik osztályába jár. Imád gitározni, és szereti az őszibaracklevet. Átlagos fiúcska lenne, ha éppen nem arról beszélnének úton-útfélen, hogy meglátja a világ: Gyurta Dani 200 méter mellen aranyérmes lesz a jövő évi athéni olimpián.
A Jövô SC tehetsége, Gyurta Dániel már csak öt másodpercre van a japán Kitadzsima világcsúcsától 200 méter mellen
Egy biztos, jelenleg öt másodpercre sincs a japán Kitadzsima világrekordjától. A zsenialitását szombaton és vasárnap a Komjádi uszodában is bizonyította. Előbb 100 méter mellen nyert a nála 21 (!) évvel idősebb, olimpiai ezüstérmes Güttler Károly előtt, majd 200 méter mellen a rövid pályás Eb-bronzérmes Bodor Richárdot megelőzve diadalmaskodott. Azt mondják róla, Egerszegi Krisztina óta nem fordult meg hasonló tehetség az uszodában. Güttler például tavaly azt jósolta, Gyurta akár világcsúccsal nyerhet Athénban. Meglátjuk… Főszereplőnk mindenesetre egyáltalán nem foglalkozik a külvilággal. Az sem tette kényelmessé, hogy már a világ legnívósabb úszóhavilapja, az amerikai Swimming World is interjút készített vele.
''Nem foglalkozom a külvilággal, egyáltalán nem zavar, ha írnak rólam, csak egy érdekel: hogy kihozzam magamból a maximumot – mondja módfelett határozottan Gyurta Dániel – Mint minden más versenyző, én is olimpiai bajnok akarok lenni, de higgye el, nem érdekel, mit mondanak rólam, az úszás is csak annyiban, hogy az edzéseket úgy csináljam, ahogyan elvárják tőlem, és az, hogy a versenyeken megvalósítsam, amit az edzőimmel megbeszéltem.”
A története amúgy tipikus, négyéves korában vitték le a szülei a margitszigeti Hajós Alfréd uszodába. Csupán egyet akartak, hogy a gyerek megtanuljon úszni. Megtanult. Olyannyira, hogy hamarosan a Darnyi Tamás SC-be került. Később a BVSC-ben folytatta, ám egy év elteltével menni akart. Mint mondja, a vasutasoknál egyáltalán nem érezte jól magát, nem foglalkoztak a versenyzőkkel, és a hangulat is pocsék volt. Végül a Sport Plusznál kötött ki, a Széchy Tamás vezette kilenc-tíz éves gyerekek alkotta csodacsapatban kapott helyet. Széchy befejezte, a csodacsapat viszont marad, ám már a Jövő SC-ben.
Névjegy
GYURTA DÁNIEL
Született: 1989. május 4.
Magassága/testsúlya: 175 cm/62 kg
Klubja: Jövô SC
Edzôi: Széles Sándor, Kovácshegyi Ferenc, Virth Balázs
Egyéni csúcs: 100 m mell (1:03.11), 200 m mell (2:14.64)
Azóta is ott úszik. Hogy milyen szinten? Korosztályában egyeduralkodó a világon. Medencehosszal jobb, mint a hasonló korú amerikai, ausztrál vagy éppen brit úszók. És rohamléptekkel közelít a világelit felé. Kétszáz méter mellen öt másodpercre van a világcsúcstól. És senkinek sincs kétsége afelől, ha ilyen lendülettel fejlődik, reszkethet a világ. Az athéni olimpián biztosan. Gyurta viszont – egyre valószínűbb – már nyáron, a barcelonai világbajnokságon bemutatkozik a földgolyónak. Kiss László szövetségi kapitány nem kertel, ha Gyurta sem ússza meg a szintidőt, akkor is kiviszi a világbajnokságra. És gyanítható, senki nem fog tiltakozni. Aki ugyanis már látta úszni, automatikusan összecsapja a tenyerét. Sokszor egymás után… Gyurta amúgy a világbajnokságnak sem tulajdonít túlságosan nagy jelentőséget.
''Jó lesz arra, hogy rutint szerezzek, hiszen Barcelonában még nem várható tőlem kiugró helyezés. Kétszáz mellen nagyon kiegyensúlyozott a mezőny. Az olimpiát az olasz Fioravanti nyerte meg, a világbajnokságot az amerikai Moses, a világcsúcsot viszont a japán Kitadzsima tartja. Bármelyikük nyerhet. Nekem nem ez lesz a feladatom. Nekem meg kell ismernem a világversenyek hangulatát, hogy aztán az olimpián ne érhessen meglepetés” – így Gyurta.
Csapatban úszik, de az edzéseken senkire sem figyel. Csak az lebeg a szeme előtt, hogy hozza a kívánt teljesítményt. Négy ember véleményét csukott szemmel elfogadja. A Jövő SC-ben Széles Sándor, Kovácshegyi Ferenc és Virth Balázs foglalkozik vele. Szakmai tanácsokkal pedig az Öreg, Széchy Tamás látja el. Nem titkolja, a versenyek után mindig felhívja az egykori szövetségi kapitányt. Elbeszélgetnek. Hallgat rá. Talán nem véletlenül… Amúgy tisztában van a képességeivel és a lehetőségeivel is. Azt mondja, a tehetség mellett a szorgalma jogosítja fel arra, hogy olimpiai aranyérmet emlegethessenek a nevével kapcsolatban. Öntudatos, céltudatos, a vízben is hideg fejjel gondolkozik. Szombaton 100 méter mellen úgy hajrázta le a mezőnyt, mint egy rutinos versenyző. Ô pedig csak tizennégy… Egyébként példaképe is van. Nem mellúszó, hanem a vegyesen négyszeres olimpiai bajnok Darnyi Tamás.
''Hihetetlen, amit véghezvitt, hosszú éveken át senki sem tudta legyőzni. Élőben sohasem láttam úszni, de anno Széchy Tamás bácsi videóról lejátszotta a barcelonai olimpiai győzelmeit. Ô a példaképem, remélem, egyszer méltó leszek hozzá.”
Jelenleg mellen a legjobb, de nem tett le róla, hogy idővel – Darnyihoz hasonlóan – vegyes úszóként is megjelenjen a világversenyeken. Reális, szerinte mellen jó, pillangón és gyorson közepes, háton viszont nagy a lemaradása. A vegyes még odébb van, mellen viszont már júliusban megismerheti a világ. Szinte biztos: Fioravanti, Moses és Kitadzsima még nem is sejti, hogy Budapesten él egy tizennégy éves legényke, aki a fejébe vette, jövő nyáron Athénban megpróbálja elorozni előlük az aranyérmet. Ma még nem ismerik, Athén után talán majd előre köszönnek neki…
-
rafi
tag
Mohamed Aida csodálatos vívással a legjobb 8 között.
-
rafi
tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Persze,hogy érdekel.Már este végignézem a másnapi programot,de mindíg jó újra végigfutni az időpontokon.
-
RAM
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Naná, hogy érdekel!

-
Wolverine
félisten
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Jó ez, így legalább tudom, mire is számítsak
Az a japán nem Kitadzsima? 
A mai napon egy-két érem és két-három pontszerző hely simán összejöhet! Bírom az ilyen napokat, főleg, mivel még nincs itt a nagy aratás ideje (nincs kajak-kenu
) 
Más. A Haller-Bencsik duó tegnap végre jól produkált. Remélem, majd összejön a döntő nekik, ez esetben jogosnak fogom érezni a kétszeres világbajnok hajóból Pető kibuktatását... -
Integra
titán
cseh laci 200 vegyesen legjobb idővel a közép döntőben
-
Sixkiller6
őstag
így van, bocsánat mindig kimarad vki
13:30 Bodrogi László országúti egyéni kerékpárban próbál szerencsét. Formáját és tudását elismerve egészen a legvégén indulhat, talán hátulról a 4. Ez óriási nagy szó. Lacitól érmet várunk, ami bármilyen színű lehet!
Éremeső, éremeső, éremeső, csak ezt tudom mondani! -
Flameus
aktív tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Éppen most akartam megkérni valakit, hogy legyen már olyan kedves leírni a napi programot, szal' köszönjünk szépen

Jöhetnek az eredmények (de csak azok) is... -
Integra
titán
13:30-kor indul Bodrogi!!!!!!!!!!!!!!
-
Sixkiller6
őstag
amúgy érdekel vmit, h én itt minden nap leírom a programot? vagy feleslegesen csinálom?

női súlylökésben Kürti Éva sajnos csak egy jó dobást tudott produkálni, és 14,60-as teljesítménnyel egy versenyzőt megelőzve 37.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
brühühü nem fogom látni a kézilabdát és a vizilabdát sem

-
Sixkiller6
őstag
pár szóban a mai napról rovatom:
9:00 Bíber Zsolt súlylökésben próbálja kiharcolni a döntőbe kerülést, szép meglepetés lenne így reggel, ha sikerülne
9:39 Horváth Viktor és Bodrogi Péter 200 m háton próbál szerencsét, egyiküknek mindenképpen illene elődöntő(18:48)be kerülni.
10:00 női tőrvívásban ismét szép reményeink vannak. Varga Gabriella egy hong-kongival vív, akik mindig veszélyesek, utána a 8-ba kerülésért egy orosz jöhet. Mohamed Aida az első körben erőnyerő, 8 közé kerülésért egy verhető orosz jön. A két lány 8 között illetve az elődöntőben összefuthat az olasz Trillinivel, és csak a döntőben Vezzalival.
reálisan két lánynak van esélye a 8 közé kerülésre, talán benne van a pakliban egy érem
10:10 Kovács Ági és Reményi Diána 200 m mellen elődöntő(19:23)be várható, Ági egyértelműen döntőbe, ahol elnézve a vegyesen, nomeg 100-on úszott melljét, esélyes az éremre. Reményi Diáától gyönyörű bravúr lenne a döntő.
10:47 Batházi István, Kerékjártó Tamás és Cseh László 200 m vegyesúszás selejtezők. Cseh Lacinak kötelező a továbbjutás, a másik két fiú közül is az egyiknek. Laci döntőbe is juthat. Elődöntő 19:35
12:30 Bedák Pali 48 kg, ökölvívásban a legnagyobb éremesélyesünk, érdemes nézni a srácot, mert nagyon durva a gyorsasága, alig látni h hol jár a keze. azonkívül rendkívül ügyes boxoló. Kis szerencsével érmet szerezhet. Ellenfele az azeri Jeyhun Abiyev, verni kell.
18:30-tól második kör várhatóan egy törökkel, akit szintén meg lehet verni, és akkor Pali már 8 között van.
13:30 Franciaország - HUN ffi kézilabda, na ez már durva, ha nyerünk, akkor le a kalappal, de nem mi vagyunk az esélyesek
15:30 Oroszország - HUN női vízilabda, kemény meccs, de az usa elleni vereség után ezt nyerni kell
18:30 Gyurta Dani 200 m mellen éremesélyes, legjobb idővel került döntőbe, megdöbbentő úszással. Várhatóan Katidzsama és hansen jobb, mint ő, de a bronz benne lehet, kis mázlival több is.
19:00 Kecskés Zoltán súlyemelés 69 kgban pontot szerezhet Magyarországnak
19:11 Risztov Évi 200 m pillangón érmet nyerhet, bár csak 6. idővel került a döntőbe. Nagyon ráférne egy érem, Jedrezjczakot és Sandenot nem hiszem h ilyen lelkiállapotban megcsípheti, de a bronz meglehet
Éremesőt várok, gyerünk lányok, hajrá fiúk!
[Szerkesztve] -
rafi
tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Én minden magyar vereségen felidegesítem magam.
-
I_Am
veterán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Meg ugye függ az állóképességétől is. Mindkét futamon a legjobb időt úszta, tehát biztos kivett belőle, de remélem belead apait-anyait holnap és ha kell a lelkét is kiússza.
Hajrá Dani! Hajrá Dani!
-
Sixkiller6
őstag
válasz
üzenetére
pont a nyomástól féltem, barcelonában a vb-n is ezért úszott bő másodperccel rosszabbat az elődöntőben, mint délelőtt. összenyomta a súly. igaz ez már egy éve volt, remélem azóta érettebb lett, illetve most ezzel az elképesztő úszással bebizonyította, h nem nyomja össze a tét.
remélem a döntőben is így lesz, és akkor meglehet egy bronz. persze nagy úszással, kis mázlival akár ezüst, vagy arany is. -
törölt tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Nem élem bele magam egy 4. hely is nagyon szép eredmény lenne.

Viszont mivel csak 15éves szerintem nem érzékeli a dolog tétjét és lehet hogy pont ezért fog szépen úszni vagy ezért nem.
Nem tudom csak reménykedek. -
Sixkiller6
őstag
ffi párbajtőrözők nagyon leégtek, talán majd csapatban
bedák zsolti necces volt, de megvan
kovács ági óriási, aki ennyi idősen egy új számban olimpián ússza élete legjobbját, ráadásul megdönt egy egerszegi csúcsot, hát az minden elismerést megérdemel.
látva a mellúszását, azt kell mondjam, van esélye egy bronz-közeli eredményre 200 mellen
vízilabdás fiúk rendberakták a horvátokat, jöhet az usa, ott, ezek után már nem lehet gond. tudom, tudom, nemrég x-eltünk, illetve egyszer kikaptunk
gyurta... nem hiszem h bármit kéne mondanom
kézis lányoktól ezt vártam -
Sixkiller6
őstag
válasz
üzenetére
azért ne éld bele magad, 2-3 embernek is jobb az egyéni csúcsa, mint dani mostani csúcsa.
bár még mindig tartom, most meg aztén pláne: 200 m mellen magyar csúccsal olimpiát lehet nyerni, de az érem szinte tuti.
nagyon jó lenne ha meglenne a bronz, hansent és a japánt szerintem nem tudja megverni.
15 éves... megőrülök... nézegettem a startlistát, és egyszerűen fejbeütött: született: 1989.
kész vagyok... -
Integra
titán
jók voltunk nagyon

bár nekem a mai nap fénypontja a gyurta gyerek volt
-
rafi
tag
Nem az ellenfelektől félek,hanem a bíróktól.Előbb-utóbb megunják,hogy mindent mi nyerünk.
-
rafi
tag
Bármi lesz a torna vége ez a világ LEGJOBB csapata!!!!
-
zölcsi
tag
szépvolt!!!
10-8
jó mecs volt és még nyertünk is
kivételesen a bírók is csak ritkán fújtak ellenünk
eddig ez volt a legjobb meccs

-
DonLeo
senior tag
10:8-ra nyertünk, kirááály!

Szép volt fiúk, csak így tovább!!!
-
Integra
titán
GÓL!!!!!

1-0 -
Integra
titán
bedák zsolt továbbjutott a legjobb 16-ba
36-27 -
Integra
titán
mindjárt vizilabda

-
DonLeo
senior tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Én bírom nagyon a Szántö Öcsi Bácsit, de szerinted ő teljesen elfogulatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ritka pillanat, de azt kell mondjam, Index rulez 
Nagyon fogják a többieket? Vagy csak nincs szerencséjük?