- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
a sértett vagyis a robi 21 napon belül fellebezhet
-
-
Integra
titán
vitray továbbra is azt kérdezi hogy miért engedték elmenni
erre a doki azt mondta hogy egyszerűen nem tudtak rá hatni annyira elege lett az ellenőrökből -
Integra
titán
3szor változtatták meg a robival kapcsolatos döntést....
-
Integra
titán
azt mondják hogy két üvegcsében megvan 25 ml és ezek levannak pecsételve
egy mintához 5ml kell
vagyis mikor az illetékes azt mondta hogy nem volt elég a 25 ml akkor egyszerűen hazudott.........
és ők is azt mondják hogy példát statuáltak rajta és hogy ez az olimpia arról lesz híres hogy egyszerűen botrány minden felé és a zéró tolerancia... -
Integra
titán
amit a vitray nem ért, hogy a fenébe engedhették meg az orvosok hogy a robit elengedték.
erre mondják hogy a minimum szintet pordukálta és emiatt engedték el.
vagyis a jogszabályok szerint jogosan mehetett el!!!!
de a jogszabályban semmi sincsen írva arról hogy mi van hogy ha mégsem 75ml-ert ér el...
az egész indoklásban nem szerepelt hogy teljesítette a minimum szintet...
azt mondják hogy azt a min 25ml-ert még két felé kellett osztaniuk blablabla.
kurva nagy jogi hézag van kb.. -
Integra
titán
azt mondta a robi hogy ő ebben a környezetben ilyen emberek között nem volt képes több vizeletet adni és nem tudták megállítani hogy elmenjen.
azt mondta hogy ő adott eleget bőven a dopping vizsgálathoz.
a klinikás dolognál pedig: az a két dopping vizsgáló ment volna vele a klinikára akik eredetileg is keménykedtek vele és lehet hogy ez is betett neki hogy nem veszik mások át az ügyét.
hibás döntésnek tartják ők is hogy robi elment, de azt mondják olyan állapotban volt akkorra már hogy alig bírta idegekkel.
4 órán belül kell értékelhető mintát adni -
Integra
titán
válasz
Cathfaern
üzenetére
most beszélik éppen a robi esetét hogy ''megdolgozták'' rendesen az orvosok és egyre idegesebb lett és csődöt mondott
ja és végre elmondták hogy nem 750 hanem 75
illetve hogy egy picit régebben előkerült egy névtelen levél magyarországgal kapcsolatban ami egy lista volt dopping témában állítólag érintett magyar sportolók nevével és biztosra veszik hogy valamelyik ilyen listán a robi neve szerepelt -
Integra
titán
M1 most!!!
-
Dufresne
addikt
Na hogy kicsit visszatérjünk az igazi olimpiai eseményekre, ez az orosz rúdugró kislány nem volt semmi. Világcsúcs az utsó ugrására, amit azután ugrott be, hogy már tuti olimpiai bajnok, hát minden elismerésem neki.
Jah és 10próbában a magyar fiú 6. lett, ami nagyon szép teljesítmény!! -
Integra
titán
a tények a hírek alapján:
-nem adott elég vizeletet
-az orvosok javaslata ellenére nem mentek át a klinikára
-alekna is kritizálta a bánásmódot
-olimpiai csúcsot dobott és megnyerte a versenyt
-a dopping vizsgálata negatív lett
mindenki döntse el hogy ezek után a büntetés mértéke milyen fokú volt és ezek után jogosan vették el a tisztán dopping nélkül megnyert aranyérmét -
I_Am
veterán
Egy seggel egy lovascsordát megülni nem lehet, de ebbe ne menejünk bele. Én elmondtam tömören a véleményem egy közszereplőről, ennyi.
Ha bővebben is szeretnék vitatkozni erről, akkor megyek majd a poltotyikba és feldobom a témát.
És ne mond már hogy nem hallottál még befolyásról és egyéb dolgokról? Pont neked kéne mondanom? -
Egon
nagyúr
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Inkább tartogasd a skulót arra az állatra, aki azt a bizonyos levelet írta...
-
Sixkiller6
őstag
hát nemtom, aki már látott nőket...hmmm hogy is mondjam... szal saját magukkal játszani, az pontosan tudja, h nem kell ahhoz 10 centis köröm, h egy a hüvelyben lévő óvszert kivágjon. szal nemtom, ráadásul griffith-joyner-nek és gail deversnek is kb 15 centis, szinte visszakanyarodó körmei vannak, ami önmagában kizárja az előbbi műveletet.
kezdek félni... annus és vida pál miért hagyta el athént? vida miért nem nyilatkozik szombathelyen? félek...
bár robi tiszta volt...
amúgy szvsz alekna azért nem beszélt a doppingellenőrzésen esett dolgokrók, mert őt is megalázták, és nem szívesen beszél erről... -
tildy
nagyúr
Na ja , ott volt pl. Heidi Kriger, vgay ki, annak idején.Ma már ugye Andreas néven éli világát. Mindenki tudta mivan, mégis, mégis engedték őket sportolni.Erre meg most egy ilyen hülyeségen, hogy nem megy a pisilés, ezt csinálják.Szégyen

divot:gondolom bizonyos dolgoktól (szteroid?) a körmön elváltozások keletkeznek...
[Szerkesztve]
Milyen is a ''pisilőgép''?
''Becsaptuk a világot'' - címmel egy kötetben leplezte le a magyar módszert. Egy ''pisilőgépet'' alkalmaztak. Ez az apró tartály ''tiszta'' vizeletet tartalmazott, a testükre erősítették, majd amikor szükség volt rá, akkor a mintavételkor a kémcsőbe folyatták a negatív vizeletet.
Egyébként magyar halállista, dopingolókról:
Holczreiter Sándor
Szűcs Lajos
Kőszegi György
Horváth György
Rácz Károly
Tóth György
Czudik Lajos
Szarvas Gábor
Borsányi Árpád
Langermann Péter
Faragó János
Varjú Vilmos
Rajtuk kívül számos testépítő, köztük egy szolnoki tizennyolc éves.
[Szerkesztve] -
Egon
nagyúr
válasz
t-shirt
üzenetére
Régen nem volt ilyen szigorú az ellenőrzés. Pl. elfordulhattál vizeléskor, ruhában pisilhettél stb.
Úgy adtak (hamis) vizeletmintát egyes sportolók, hogy valamilyen hólyagszerű (körömmel kihasítható) anyagba töltve bevitték más (pl. az edző...
) pisijét, és vizelést mímelve, a ''hólyagot'' közben körömmel kihasítva, azt engedték az edénybe...
[Szerkesztve] -
-
-
Sixkiller6
őstag
lehet, h kezd beszűkülni a nézőpontom, de engem már csak ez érdekel, h ki volt az a farok, aki elkísérte robit, mert ha vezető/orvos/edző és engedte robit elmenni, akkor... akkor...akkor....
ahhh, úgyis tudjátok mire gondolok, miközben tisztogatom a 45öst... -
Yaye
őstag
válasz
t-shirt
üzenetére
Most lehet hogy rosszul emlékszem, de mintha arról lett volna szó hogy egy megfelelő kis csomagban (pl gumi) a hmm.. megfelelő helyre rejtve vittek be korábbi, tutira tiszta vizeletmintát, aztán a fülke magányában fölnyúltak és a körmükkel kiszúrva ''produkálták a mintát''. Javítson ki valaki ha nem jól mondtam.
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
Tudja vki, hogy a rúdugrók az ugrás után miért teszik vissza a rudat a támasztási pontba és néznek oldalra? (Egyáltalán milyen hosszú a rúd? Esetleg azt ellenőrzik ilyenkor?)
-
Egon
nagyúr
válasz
Sixkiller6
üzenetére

-
t-shirt
veterán
tényleg mi ez a körmös dolog
valaki leírhatná -
divot
veterán
Nemzeti Sport: ''Sajtóértesülés szerint a kalapácsvetés olimpiai bajnokát, Annus Adriánt is újra szeretnék ellenőrizni, ezért szállodája előtt rendőrök várják a sportolót. A NOB ugyanis augusztus 29-ig bármikor ellenőrizheti az olimpián résztvevő sportolókat. Információnk szerint Annus Adrián úton van hazafelé. A két sportoló edzője, Vida József időközben hazatért Szombathelyre, de nem kívánta kommentálni a történteket.''
Illetve: ''Az új aranyérmes, a litván Virgilijus Alekna elmondta, ő is rendkívül meglepődött a Fazekassal történtek hallatán: ''Nagyon meglepődtem. Gyanakodni, viszont egy percig sem gyanakodtam a verseny során, hiszen Fazekas eredményei mindig is jók voltak.'' Alekna a doppingvizsgálatról is elmondta vélményét: ''Ketten voltak benn, és szokatlanul durva volt, sokkal durvább, mint korábban bármikor - mondta a litván, ám bővebbet nem árult el.'' -
Egon
nagyúr
Végülis ő cseszte el, ez igaz. De a büntetés nincs arányban a vétséggel.
Ez olyan, mintha pl. valaki betör a házamba, én tettenérem, és ő nekemugrik egy konyhakéssel. Vagy 3 helyen belémvágja, mire nagynehezen eltöröm a fején a franciakulcsot...
A bíróság meg lecsukat (mondjuk) halált okozó súlyos testi sértésért... Mondjuk egyszerűen nem veszik figyelembe a jogos önvédelem kitételt... Kicsit erőltetett példa, de biztos hogy nem örülnék, ha valaki úgy reagálná le, hogy én csesztem el, hogy miért nem fegyvereztem le úgy hogy hajaszála sem görbüljön, illetve hogy a zasszony a hibás, mert hát ő is ott volt: miért is nem figyelmeztetett?!?
Peace. -
Integra
titán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
úgy tűnik

köszi a helyreigazítást!!!!
ezek szerint ő is nagy körmös szimplán
-
t-shirt
veterán
hihetetlen hercehurce indulatok stb, csak mert épp nem kellett pipilnie
-
divot
veterán
De mi van ezzel a női körömmel

-
válasz
t-shirt
üzenetére
Lehet hogy az a gond hogy az aktuálisan használt top drogokat is ki lehetne így mutatni.
Akkor meg lőttek az 50-es lábú sztárúszóknak.
Szerintem jelenleg is használnak drogokat pl. egy két kínai súlyemelő(nőt) megnéznék 5-10 év múlva hogy nem-e férfiak már.
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Engem az bosszant legfőképp,hogy egy sportoló becsülettel (tegyük fel minden szer nélkűl)több évet dologozik azért hogy ott álhason fent,és lássa a világ hogy ő a legjobb,és egy ilyen szarral tönkreb@asszák a több éves munkáját és a karrierjét is!

[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Fazekas és kísérője VISSZAUTASÍTOTTÁK hogy a klinikára menjenek. Ha minden igaz, lásd index.
-
A.P.I.
aktív tag
Egy kicsit pihentem és nyugodtan próbálok reagálni:
Tény hogy nem értünk egyet, de ennél nagyobb baj sose legyen.
Viszont nem gondolom hogy ''megérdemli hogy így járt'', ha esetleg neked ez jött volna le a soraimból, viszont szvsz tényleg Ő baszta el elsősorban, + a jó kis magyar sportdiplomácia pedig ennyiben hagyta. Én is szívesebben kenném a doppingbizottságra, de őket nem érdekli ez az egész tragédia, szarnak rá, vannak szabályok, sokszor persze szarok, de ettől még szabály, amit ezek a vízfejűek úgylátszik komolyan vesznek.
Én nem vagyok rögtön ítélő bíróság, nekem nem dolgom felelőst keresni, sőt így egy kicsit lenyugodva szarok rá, hogy ki volt a hibás, de ugye azért volt v.ki nem?
Én csak az aranyat sajnálom.
Részemről a téma lezárva
[Szerkesztve] -
t-shirt
veterán
nem értek hozzá de gyanítom hogy amit a vízeletből ki lehet mutatni azt a vérböl is, miért nics olyan megoldás hogy akinek nem megy a pisi attol vesznek vért

-
Sixkiller6
őstag
válasz
üzenetére
sorry, de megint nincs igazad. kizárt dolog, h a két görög indulhatott volna.
ezt a körmös dolgot nem értem, nemtom ez mire utal.
azzal sincs igazad, h ők sosem buknak le. talán nem tudsz róla, de az elmúlt egy-másfél évben egyre másra veszik vissza az amerikai vb-aranyérmeket (kelly white és többiek), mintahogy elmeszelték a brit dwayne chamberst is. meg vagy 5-6 nagyon nagy nevű amcsit.
még egyszer mondom, nemcsak ránk haragszik a világ, nem vagyunk mi olyan fontosak, h mindenki csak velünk foglalkozzon. -
dawn
csendes tag
válasz
Integra
üzenetére
Szerintem nyomjuk fel levélben Schmidt Palit, mert négy évig doppingolt arra, hogy a legrondább színű öltönyben és nyakkendőben sikerüljön átadnia Annus Adriánnak az aranyérmet.

De nem akarom elpoénkodni. Ha egy NOB típusú szervezet ad az ilyen levelekre, akkor az egész olimpiával komoly gondok vannak.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
hiába no, ez kőkemény példa statuálás volt és erőfitogtatás volt, semmi több.....
csak a mi robink volt épp a szenvedő alanya.
úgyhogy nálam továbbra is a robi olimpiai bajnok!!!!!!!!!!! -
Egon
nagyúr
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Igen, őrá gondoltam, köszönöm.

Véletlenül nem tudod az NDK-s cajszi nevét is? Szőke hajú tyúk volt, az is nyert sokmindent... -
Integra
titán
válasz
Sixkiller6
üzenetére
ő az!
szegény 100 gátnál lesérült
-
Yaye
őstag
Az index szerint Fazekas és kísérője visszautasította hogy a klinikára menjen!
Most már csak az hiányzik hogy Annusra is rászálljanak, ha igaz a hír, most ő következik.
[Szerkesztve] -
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Ha neked két görög elkezdi fogdosni a ...... majd benéznek a hátsó feledbe, órákon keresztül nem ajánlják fel a klinikás megoldást, egy győztes olimpiai döntő után hideg fejjel elkezdted volna elemezni a szabálykönyvet?
Úgy hogy elmagyaráztad volna a 2 doppingvizsgálatot végzőnek meg a magyar segítőnek hogy mit kell ilyen esetben tenni? -
Integra
titán
válasz
Integra
üzenetére
Aján: 30 éve foglalkozik dopping ellenőrzéssel, de olyan még nem volt, hogy valakit negatív teszttel pozitívnak nyilvánítsanak.
Teljesen értetlenül áll a dolog előtt, csak találgatni tud, hogy ez miért volt.
A woda kapott Magyarországról olyan feljelentést, amit szerint az egész magyar csapat doppingol és emiatt a woda kiemelten fog minden magyar sportolót az olimpián ellenőizni. -
Sixkiller6
őstag
válasz
Flashcash
üzenetére
nincs teljesen igazad. robi elég régi motoros már, szerintem pontosan tudja, h mit tartalmaz a szabálykönyv
viszont én is egyre inkább úgy látom, h ha előre tudtuk, h robinak problémái szoktak lenni a vizeletadásnál, akkor mi a lópitypangért nem ment vele vki, aki, ha úgy adódik tud hideg fejjel gondolkozni, és dönteni... érthetetlen
bennem egy fikarcnyi rosszallás sincs robival szemben, még nagyon a mintavételnél lévő orvosokkal szemben sem, ők azt csinálták ami a szabályban leírt dolguk.
viszont a magyar stáb igenis hibás, ld fent. -
Integra
titán
petőfi rádióban az aján tamás beszélt:
Aján szerint 100 ml kell, és csak 70 ml volt...
Ezt kifogásolták, és azt, hogy FR idő előtt elment az ellenőzés színhelyéről, állítólag 10.00-2.49-ig volt ott.
Nincs pozitív vizelet!!!
Ha kevés volt, nem kellett volna elengedni. Állítólag 15-en voltak ott, mindenki FR-re koncentrált, levetkőztették, 2-3 cm-ről figyelték, megfogták, megtapogatták.
A negatív minta ellenére később megfosztották az éremtől, és pozitívnak nyilvánították. Ilyet Aján még nem hallott.
Azért van kétsége, mert egy negatív vizeletet opzitívnak minősítettek. Szerinte kötelezni kellett volna FR-et,hogy adjon elegendő vizeletet, az ő szövetségük (súlyemelők) ezt követi. Állítólag Mo-ról feljelentő levelek érkeztek. Elképszetőnek tartja. -
Egon
nagyúr
válasz
üzenetére
Pontosan. Volt egy lebukott, volt NDK-s futónő (nem jut eszembe a neve), aki könyvet is írt az eseményekről. Ott ő is írta a gyakorlati technikát, már vagy 10 éve (bár állítóleg ezzel már nem lehet csalni). Példaként (a műkörmökre) felhozott egy amcsi futónőt is (az ő neve sem jut eszembe, de annyi rémlik, hogy hosszú, idétlen neve volt, illetve asszem ő volt az, aki 3x évesen elhunyt, nyilván nem végkimerülésben...).
-
törölt tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Persze átaták az ügyet az IHFnek de attól ők még indulhattak volna esetleg ha verseny után lebuknak elveszik az érmüket de akkor meg nem buktak volna le.
Ja és még azon voltam kiakadva hogy az összes amcsi futónőnek akkora a körme mint a medvének. Gyakorlati/szépészeti haszna elvileg nincsen de aki olvasta az FHMet az tudja hogy mire gondolok..... Ők sose buknak le. -
t-shirt
veterán
el tudom képzelni a ''főportás'' karakterű vizelet gyújtő kisiparos doppingellenört vagy kit, hogy milyen én vagyok az isten stilusban bánik a sportolókkal, maximálissan visszaélve a pillanatnyi hatalmával, és azt is el tudom képzelni hogy milyen jelentést írt(ak) ezek után, hogy ott pontossan mi is történt
-
Összefoglalva szerintem egyértelműen a doppingvizsgálatot végző 2 ember a hibás az alkalmazott módszerek és tájékoztatás hiánya miatt.
Nem a sportolónak kell a dopping-vizsgálat szabálykönyvét kívülről fújnia egy megnyert döntő és rengeteg stressz csesztetés után.
Ugyanilyen mértékben hibáztatni lehet még a magyar segítőt is aki szintén nem segített megfelelően, ha tudja hogy emiatt elvehetik az érmet halványan ismeri a szabályokat, akkor nem csak valami szóvirágban kell ezt félvállról odavetni, hanem meg kellett volna akadályozni hogy elmenjen onnan kerek perec megmondani hogy ugrott az érem ha elmegy, kitalálni hogy elvigyék a klinikára és később vegyenek mintát, de úgy látszik hogy ez a magyar segítőnek túl magas volt, csak akkor meg minek vállal ilyen feladatot ha alkalmatlan rá.
[Szerkesztve] -
Sixkiller6
őstag
válasz
üzenetére
ebben nincs igazad, kenteridisz és tanou nem indulhatott volna az olimpián. nem véletlenül vonták vissza önként a nevezésüket.
a kutyán nem érdekel, h egy isten háta mögötti, kis kelet-európai országból (gyk: hun) két ember áll egyszerre a dobogón. mással is történnek durva dolgok nem csak a magyarokkal. ne játszunk már mártírt.
másrészt közel biztos vagyok, h azért járt robinak a különleges bánásmód, mert vmelyik kedves honfitársunk feljelentgette őt mindenhol, ahol csak lehet.
ha nem tudnám, h ez itthon történik, akkor is kitalálnám.
szerk: mondjuk tényleg szép gesztus lett volna kővágó zoli részéről, ha leveszi a nyakából az ezüstöt, vagy legalább a fejét ingatta volna egy kicsit, h az egész világ lássa, itt vmi nincs rendben.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Nem mondok semmit csak a magyar sportdiplomáciát tudnám keresetlen szavakkal illetni de most nem teszem meg

Ez volt már Bodroginál is....
irigy dög nemzet ez a magyar sajnos. Ilyenkor fel kéne háborodni vagy mit tudom én mit akár fenyegetőzni vagy csak szimplán eredményt elérni de egyszerűen satnyák ezek
( -
Yaye
őstag
Na, ki hajlandó fogadni arra hogy végül még csak nem is fellebbezünk? Hiszen a döntés ''jogos'' volt.
-
Integra
titán
azért elég hihetetlen ez a megalázási procedúra......
ráadásul negatív a mintája...
az pedig egyenesen felfoghatatlan számomra hogy 750ml.....
hugyozott már valaki ennyit életében együltőben???
bazeg ha nekiesünk sörözni belőlem akkor sem folyik csak úgy pikk-pakk ki ennyi....
tényleg hihetetlen.
és nemhogy 750-et de 200-at sem tudom hogy sikerülne 3 bambuló idióta között kierőltetni..
amennyiben fazekas valahol hibázott talán akkor amikor aláírta a papírt és elment saját felelősségre. könnyen lehet hogy elég gyanúsan arról szól ez az egész hogy ők a kemény csávók és most jól megmutatták... -
dawn
csendes tag
Azért, mert mások alávetik magukat ennek, az eljárás még lehet megalázó.

Sajnos egyikünk sem volt ott, és így soha nem fog kiderülni, hogy valójában mi is történt. Eléggé valószinútlen, hogy megpróbált becsempészni valami előre legyártott anyagot, azt azért mindenki tudja, hogy erre nagyon figyelnek. Ha pedig tényleg inzutálták, meg tudom értelni a reakcióját; azt azonban nem, hogy miért nincs ott valaki aki azért van ott, hogy az ilyen helyzeteket elsimítsa.
-
törölt tag
ja és azt mondjátok hogy az élsportolók hozzá vannak szokva

Nos én nem tudné ahhoz hozzászokni hogy egy tükörszobában a kezem a magasban egy ember nagyitóval nézi a pöcsömet a másik meg tart egy ibriket....(ja és közben a seggemben turkállnak

Néha csak szimpla vizeletvételkor sem tudok vizelni amikor fontos. Gyakorlatból beszélek mert havonta legalább van egy vizelet/vér kontrollom. -
Sir Pocok
őstag
láttam már egy-két olimpiát de ez mindent überrel....

szar a szervezés... vitatható bírói ítéletek....
[Szerkesztve] -
Egon
nagyúr
Egyébként, átgondolva az egészet, nem is értem, hogy ki lehetett az az állat, aki a szabálykönyvet jelen formájában megalkotta.
Pl. itt van mindjárt a fellebbezés határideje. 21 azaz huszonegy nap!!! Csesszék meg, ha a _megnyitón_ seggberúgom az előttem haladó román sportolót, mert - teszem azt - magyarellenességre következtetek a csámpás járásából, és még aznap este kizárnak, én természetesen fellebbezek, de csak a 20. nap... Már régen vége az olimpiának addig!!!!!
Szintén a jelen, egyedi esetből kiindulva... Kérdezem én: mi a lótúróért (erősen önmoderálva) nem lehetett _elhalasztani_ (csak két-három nappal) az eredményhirdetést?!? Ugyanis nyilvánvaló a fellebbezés ténye, illetve időpontja is valószinű (holnap). Csak nem az volt a cél, hogy _véletlenül sem_ lehessen módosítani az elsőfokú (hibás) döntést?!? Hiszen egy már _kiosztott_ aranyat nyilván nem (szívesen) vesznek vissza...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(