Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3x
Topikgazda
válasz
raymi16 #6686 üzenetére
Szerintem [ez is] egy nagyon jó opció. Lehet az asiair helyett én ezt választanám, ha nem laptopoznék.. Amugy nekem egy egyszerü asus laptop van, viszonylag könnyü fajtából. Pentium procival, ami azért elég fajdalmasan lassu tud lenni, de a fent emlitett progikat elkezelgeti..
-
kuyarashi
őstag
válasz
raymi16 #6686 üzenetére
Akkor ez a 290 MM Mini? Annak még a vezetőkamerája is jobb asztrora, mint bármelyik MILC gép.
Más kérdés, hogy monokróm.
Valamint az ASIAIR-ra rendesen lehet építeni, mert a későbbiekben rá tudsz kötni bármilyen DSLR-t és bármelyik ASI terméket (EAF, szűrőváltó, vezetőkamera, stb.), közben a mechanikát is teljes körűen vezérli (jóval több funkcióval, mint a gyári kézi vezérlő). Ilyen az MGEN esetében nincs.Merre laksz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest