- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3x
Topikgazda
válasz f.lorand #5895 üzenetére
Szia Lóránd!
Akkor most engem is elbizonytalanítottál egy kicsit. Ugye van egy QHY8L "copy" kamerám, ami 6 megapixeles. Erősen gondolkodom, hogy kéne valamire váltani. Mégpedig azért mert a vezető távcső egy sima 50mm-es SW és egy asi120 mono mini. No az objektumok kb ugyanúgy, vagy jobban látszódnak a 2 másodperces képen, mint a 150/740-es nagy csőben. Van egy átalakított 550D-m is. Már majdnem megvettem egy használt 750D, hogy job lesz, de aztán elvetettem, mert gondolkodom azon hogy a következő szezonra beújítok egy QHY294MC-t vagy az ASI megfelelőjét. Másrészről meg... Ha jobban megnézem, haverom a 450D 200/800 kombóval olyan képeket készít, hogy.... Ezért kiegészíteném a listádat, és mindenképp a szenzor elé, de lehet hogy még az optika elé raknák egy nagyon fontos pontot: Képfeldolgozás... Sajnos én ebben gyenge vagyok. A jó hír, hogy tanulható.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Hisense LCD és LED TV-k
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Politika
- További aktív témák...
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
- Sigma 135mm f1.8 DG ART (Sony-E)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest