Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haugland
aktív tag
Buta ember módjára, nem akartam drága gépet venni életem első normálisabb asztalos projektjéhez (lépcső építése egy faházba) ezért vettem egy Lidl (Parkside) körfűrészt használtan.
A gép (fűrészlap, motorerő, rázkódás és hangerő) egyébként tetszik (nincs ugye mivel összehasonlítanom) de a lemez talp nem nagyon tetszik sajna (nem tudom pontosan beállítani merőleges vágáshoz) és ha sikerül is, akkor is gyakran ellenőrzöm használat közben és korrigálom az elmozdulásokat ha tudom.A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ezt a talp-rendszert nem lehet valahogyan feljavítani, hoyg ne lötyögjön és stabilan tartsa a készüléket??
Most még önálló kézi körfűrészként használnám, de a tervem az, hogy beépítsem asztal alá.
Ez utóbbi használathoz egyébként vannak már ötleteim : a mélységállítás forgáspontjánál leszerelem az egész lemez alkatrészcsoportot és egy 20cm-es szögvasba hegesztett anyacsavarokba fogom beültetni a gépet. Ezzel a forgáspontot szerintem fixáltam is, max a mélységállításra kell kitaláljak valamit.
+ a változtatható dőlésszögre, természetesen -> bár ezt nemtudom, hogy mennyit használnám egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest