Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Azt hiszel amit akarsz, annyi olvasást és tájékozottságot igényel mint mármilyen új eszköz vásárlása előtti olvasás, stb. Soha nem volt dolgom LibreELEC-kel, elovastam, hogy micsoda, megnéztem hogyan kell telepíteni, megrendeltem az eszközt, megjött és 3 perc alatt feltettem egy SD-kártyára. Mi kell ennél több, ha úgy érzed, hogy ez neked így nem jó akkor vegyél mást, de a mai világban olyan eszköz nincs amit ne kellene frissítnei, mert ez vagy az nem jó.
14 "dedikált" médialejátszóm volt/van és ennek függvényében írom, hogy a LibreELEC egy HTPC rendszer, tökéletesen helytáll minden "dedikált" médialejátszó mellett, ha nem hiszed akkor tegyél egy próbát én megtettem, tudom milyen a Dune rendszere és ahhor mérten is sokkal jobb, de minimum ugyanazt hozza tudásban, beállítási lehetőségekben, stb. a Popi rendszere ennél butább, Himedia/Zidoo még butább de ettől még ugyanúgy elég sok formátummal megbírkóznak csak nincs annyi paraméter amit be kéne állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Nyaralás topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest