- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Sabre
őstag
olvasd el mit irsz, azt irod a fear demoba nem nem szemetelt. utana mar azt hogy semmiben nem. tökmind1, nem süllyedek le a szintedre.
tudnám mitől nyilt ki a csipád mikor az én karim akartad megvenni még normális voltál, megráztad a hülyeség fát vagymi? na mind1 ez volt az uccsó innentől nem nézem mit hadoválsz.
zárásképp egy igézet ginotól az oláhcsaládból:
''majális a szeretet ünnepe, ilyenkor szereccsük egymást, nem szabad rosszindulatunak lenni!'' -
Sabre
őstag
válasz
#64791808 #21 üzenetére
ezt benézted.
a 4+ pipa csak kb 500 pöttyt dob 3dmark03ban.játékban sem sokkal többet.
sőt mondok neked valamit, 7800nál is hiába más nyákon van a gtx picit, a 24/8 a 20/7el szemben szemmel látható teljesitmény többletet csak hdr-nél hoz, ergó a gt a gtx órajelén szinte majdnem egyenértékü teljesitményt hoz. te nagyon okos ember.
a 3. pontra a válasz a te stilusodban, és te kit érdekelsz? és az kit érdekel kinek mióta van regje? ez csak reagálás volt erre a biztos nemrég regeltem ezér nem érthetek hozzá. ennyi. -
Sabre
őstag
max 18 éveddel ne oltsál már le hogy újonc...azért újonc a titulusom mert ez egy új reg... lehet kicsit jobban is értek a dolgokhoz mint te. hwswn csak 4.5 éves regem van
nekem volt 6800am tudod jól. meg is akartad venni.....
400/800 meg pite. az enyémen a ramok 850 körül mentek, egy inno pe-n mennek 900 körül is....pedig az nem gt dekurvajó magos. szal közel 2000 pötty 10%os húzás mellett kicsit soknak tünik nekem. patch volt volt a 3dmarkon? 700ról 800ra húzva a ram nem sok, az meg hogy gt mag... :Đ 325 helyett 350en megy te jó ég. és ugyanúgy 400nál ér véget...
elárulom a rendes GT (nem asus kotyvalék 128 megás hibrid kareszok) magja megy voltmoddal 430-440 körül max amiket én láttam.
1 szót mint száz, ne legyél olyan okostóni.és ne állj neki sértegetni, mert utolér a végén otthon téged mucsaröcsögén a madárinfluenza.
szerk.: pont ilyen procim és lapom volt a 6800 alatt, csak tudom mi mennyi merre meddig.
nekem 12/6al 395/850en ment 10.400 körül a 3dmark 03 a patch rajta volt.
ne magyarázd már el nekem hogy a +4 pipe miatt 1500 pontot ver a kártyád rá erre pláne hogy a memó csak 800on ment....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged