- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Supr@
senior tag
Tommmmkának kell hogy igazat adjak, nekem egy leadtek 6800LE-m volt, 12/6-ra moddolva, 300/700@410/900-on, és így futott egy 3000-es a64-el 11k-t a 2003-ban! ja és többnyire úgy van ,hogy ha vmin a 2005-ös 3dmark le fut hibátlanul, akkor többnyire minden lefut rajta. ha bekapcsoltam a 16/6-ot, ami hibázott, de végig futtattam, akkor 12k-t nyomott! az újoncos poént levehettted volna, ja és tényleg nem érdekle itt senkit hogy máshol mióta van regged. tesómnak 2éve van a teveclubbon, mégsem érdekel senkit
én ezzel csak azt akarom mondani, hogy igenis soakt számít az a +4pipa. písz
ja és mit érdekel az téged, hogy ki mennyi idős? semmi közöd hozzá. én pl 18 vagyok, és akkor mi van? egyből nem szabad velem üzletelni, vagy szóba állni velem? töröltessem magam a ph-ról?
[Szerkesztve] -
törölt tag
1., asus
2., nehogymár a +4 pipe miatt megy annyit... nem, azokat csak szórakozásból kapcsolják be, azért kell ennyi pipe, hogy a krumplit lehessen mivel locsolni, amúgy a pixelfutószalagoknak a teljesítményben nyílvánvalóan nincs szerepük, ez ilyen rejtett biznisz, hogy 16 futószalaggal ugyanannyit tud a kártya, csak másfélszerannyiba kerül... rövid matematikai fejszámolás után kideríthető, hogy a te 12 futószalagos kártyád által elért teljesítményhez képest ez a picit alacsonyabb memóriasebességgel gyengített,16 szalagos kártya által adott teljesítmény abszolút reális
3., hwsw-n x éve van reged. és kutyád van? mert az sem érdekel. sem engem, és szerintem itt senkit, ez egy másik fórum.
4., rendes GT mag, voltmod, stb. egyáltalán nagy vonalakban legalább van fogalmad arról, hogy ezek a dolgok fizikailag hogy épülnek fel? meglátásom szerint te annyit látsz a dologból, hogy GT van a dobozra írva, meg van az az izé bigyó program, ott felhúzom a csuszkát idáig, és akkor 1000 ponttal többet megy a 3dmark.
röviden tömören ennyi. -
Foglalt név
addikt
Lehet, hogy Tommmmka nincs 18 és minden második komment az övé ma, lehet, hogy 4,5 éves reged van, elég szomorú, ha elmúltál 18 és még mindig erre vered, ez a része nem érdekel. DE
v9999gt 128mb
Bővebben: link
Most nálam van a kártya és a 3000+-al is dob 12k-t 3dmark03-ban. Voltmod nélkül, egy asus kotyvalék.
Szóval egy szó, mint száz, azért mert a gagyi kártyák jutnak Neked vagy simán balfasz vagy, ne legyél okostóni.
Nem azért nem kívánok semmi rosszat, hogy megmutassam, mennyivel különb vagyok Nálad, hanem mert nem látom értelmét szitkozódásnak, főleg egy fórumon. Minden jót!
Aktív témák
Hirdetés
- Furcsán, de elstartolt a GeForce RTX 5050 Laptop GPU
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Motoros topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- BestBuy ruhás topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest