Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KunEmber
senior tag
válasz
Exelsior24 #24613 üzenetére
Jó hírek! Samsung S23 Android 15 + One UI 7-tel végre nem produkálja a folyamatos router hibát, az AX mód is működik (RT-AX52, RT-AX53U). Azt kell mondanom, hogy a Samsung verziófrissítése talán elhozta a megoldást.
-
KunEmber
senior tag
válasz
kpityu2 #23860 üzenetére
Sikerült esetleg valami hosszútávú megoldást kicsikarni? Samsung S23 telefonnal, AX53U és AX52 routerrel mesh hálózatban folyamatosan valami hiba van, egyszerűen nem töltenek be az oldalak. Én iOS-en nem tapasztalok semmit, de tény, hogy a másik telefonnal szinte lehetetlen sokszor a netezés, akármire rányomok, csak homokórázik, hibát dob. Nyomok egy oldalfrissítést és már megy is. 5 perc múlva ugyanez.
Nem tudna a Samsung "barangolni", vagy mi lehet a baja? Telefonon hálózati kapcsolatok visszaállítás már volt, router restart és beállítások átnézése volt. De nem jutottam előre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: AMD Radeon Pro V540 avagy RX5700XT HBM2 rammal...kétszer (első rész)
- Társasjáték topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest