- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
KunEmber #24608 üzenetére
Rákerestem neten hasolnó esetekre, és akik S23, S23 plus, S23 Ultra telefonoknál ilyen WiFi net problémákat tapasztaltak ASUS routerrel, és azt is leírták, hogy milyen routerjük van, ott sorra ezek szerepelnek:
RT-AX52, RT-AX53U, RT-AX55, RT-AX59U , és ezek a router-ek mind MediaTek chipset-tel vannak szerelve.
Ellenben a TUF-AX5400-as router-em (amivel tökéletesen működik minden hiba nélkül) Broadcom chipset-es, én erre gyanítok, hogy valahol itt lesz a hiba forrása, és bizonyos Samsung okostelefonok valamiért "összevesznek" időnként a MediaTech chipsettel szerelt ASUS routerekkel.Persze ez csak találgatás részemről, de korábban több ilyen esetet olvastam már ahol valamilyen notebook WiFi hálókártya és bizonyos router-ek nem igazán "szerették" egymást, és folyton eldobálták a netet.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
KunEmber #24602 üzenetére
Szia!
Samsung S23-as telefonom ugyan ezt játsza el néhanapján az ASUS RT-AX59U mesh-be kötött routeremmel. Netezek a telefonon, aztán egyszercsak tölt - tölt és végül DNS-szerver nem válaszolt hibát dob, vagy valami ilyesmit, telefonon a WiFi jelnél megjelenik egy felkiáltójel egy rövid időre, mintha nem lenne rajt internet kapcsolat, aztán egy kb fél - egy perc múlva működik minden újra rendesen.
Semmilyen más okostelefonnal vagy laptoppal nincs iylen gond, csak a Samsung S23-am produkálja néha ezt, és csak az AiMest node-ként üzemelő RT-AX59U-val.A fő routerként üzemelő TUF-AX5400-al érdekes módon sohasem csinálja ezt, ha a szobámban vagyok és arra van kapcsolódva, azzal tökéletesen működik, soha nem dobja el a netet, minden tökéletes.
A leírásaidból ítélve szerintem ugyan az lesz a gondunk, és valószínűleg ugyan az okozza mindkettőnknél, csak kérdés, hogy mi és hol.
-
kpityu2
addikt
válasz
Nem igazán. Samsung S6 tableten is néha ki-be kell kapcsolnom a wifit, mert kapcsolódik, de net nincs. Főleg este mikor hazaérek, úgyhogy lehet, hogy takarékra teszi magát. De amúgy nincs sebességgondom. Nézd meg, hogy jó nodehoz kapcsolódik-e és ha kell vedd vissza a barangolási határtérerőt. A Samsung fejlesztői beállitásokban van olyan, hogy wifi optimalizálás, esetleg kapcsold ki próbára.
-
Tosee
őstag
válasz
Csak egy ötlet de milyen titkosítást használsz wifin?
Nálunk egy régebbi Samsung telefon zavarodott össze, ha a titkosítást WPA2/WPA3-ra állítottam. Nem tudott csatlakozni, vagy ha mégis, akkor nem töltötte be az oldalakat. A többi telefonon és tableten nem tapasztaltunk hibát. Ha WPA2-re állítottam, akkor nem volt gondja a Samsung telefonnak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest