- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Netfone
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricogsm
őstag
Azonos munkacsoport "workgroup" van eddig azért nem láttam a routert mert nem privát hálózat volt. De ez kevés nekem a hálózati mappához. Routert látom azon keresztül érem el a fileokat de az nem az azon keresztül nem tudom menedzselni.
Fájl megosztás hálózati felderítés be van kapcsolva.
Win11 van megnéztem a smbv1-t is . -
kismedve1982
tag
Smart Connect nincs engedélyezve.
WPA2 Personal
Van jó pár wifi jel a környéken, de találtam szabad csatornát mindkét hálózati módban.
Közben megint kellett egy gyári visszaállítás. Egyszerűen ledobott mindent a wifiről és nem engedett csatlakozni semmilyen eszközt. Kábelen közben minden okés volt.
Beállításokat alapon hagytam. Próbáltam tegnap állítgatni, de semmi nem segített, amiket neten javasoltak.
Közben PS4 pro már látja az 5Ghz hálózatot is, amit előtte nem látott, igaz 73Mbps a legtöbb amit ki tud hozni. Telefonokkal (android/ios) kb 300Mbps uezen a hálózaton.
A legújabb firmware van rajta, de az eggyel ezelőttivel is elkezdte ezt csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Google Pixel topik
- HP notebook topic
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged