- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Valahogy így kéne kinéznie:
Domain: dynu-s domain cím
- az okéFelhasználónév jelszó szintén a dynu-hoz tartozó, de ezt próbáltam a dns-o-matic felhasználónév jelszó párosával is.
- a dnsomatic felhasználó/jelszó párost kell használnod, hiszen azon keresztül érvényesítnéd. -
Faby
senior tag
Kösz a visszajelzést.
Ha lesz elég lelkierőm, megnézem az OpenWRT-t, és majd beszámolok.
De előtte kell majd egy telo gyári vissza is, ahhoz sincs humorom most, nulláról belakni.Ha nem jön egy szoftverfrissítés az asus részéről amiben ezt frissítik
Tekintve, hogy a legutolsó offical FW is 2021 márciusi, ebben nem nagyon bíznék... -
Faby
senior tag
Asztalin a 3.3.7 még jó, telón a 3.3.4 van fent, innen, APK mirror.
Routert cserélni meg emiatt nem akarok.
Én sem, ráadásul tökéletesen kiszolgálja a Digi 1000/300 netet.Speedtest by Ookla
Server: Digi Kft - Debrecen (id = 3715)
ISP: Digi TV
Latency: 6.72 ms (0.31 ms jitter)
Download: 930.58 Mbps (data used: 1.0 GB)
Upload: 306.01 Mbps (data used: 299.6 MB)
Packet Loss: 0.0%
-
totomusic
tag
Google: openwrt ac65p
Viszont aki zöldfülű ez ügyben, inkább kérjen segítséget mástól, mert webes felületről ez így nem frissíthető, tftp kell hozzá. Visszaállítható gyárira is, de ehhez is ugyanúgy kell érteni... viszont annyira elavult a gyári, és gyengébb is, hogy valójában nincs értelme.
OpenWRT telepítése után egyszerűen frissíthető az OpenWRT, de csak stabil kiadást érdemes használni mindig. -
tillatrilla
senior tag
Szia! Köszi,hogy segítesz a problémámban! Odáig jutottam,hogy az Ati1-et átállítottam AP módba,ekkor viszont összeomlott az itthoni hálózat.Van routerem szerencsére több is itthon tartalékba,hamar laptopot dugtam rá,újra konfig mindent,működik,van net.Átkapcsolás AP-ra,ismételt összeomlás...Valami biztosan a CB beállításaiban lehet,mert minden router összeomlik,amint AP-ba teszem. Felhívom a vodát,hogy nézzék meg,mi a szösz van nálam.Az ipV6-ot kapcsoltassam ki,és tetessem modem módba a boxukat?
-
tillatrilla
senior tag
-
tillatrilla
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Kutya topik
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged