- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
válasz nyimsolt #9614 üzenetére
Mondok egy olyat, hogy pl. egy AX50 5 GHz -en besugároz egy egyszintes családi házat (nappaliból) plussz egy 840 nm -es telket 5 GHz -en (a 2.4 GHz -ről nem is szólva). Ahol a Digi ONT 2.4 GHz -es N -es WiFi -je tud vagy 10 Mbps -t - ott ez még 150 Mbps -el dönget ... Azért az AX más "állatfaj", mint a AC -s meg N -es WiFi -k ...
Amennyiben nem a ház túloldaláról plussz 10 méter meg + 3 falat átverve kell kijutnia a jelnek egy atombunkerből, akkor túl nagy gond nem lesz ... Amennyiben meg kellene, akkor az N18U -t még ki tudod rakni "buta" AP módba és, ha kint vagy huzamosabb ideig, akkor manuálisan átváltasz rá (azaz pl. az automata csatlakozás ne legyen a kliens eszközön pipálva) ...
@Soma01, #9615
Akkor szerintem érted mire céloztam ... Így van - nem kell mindenhova ágyúval verébre, de érdemes jól átgondolni, mit hogyan szeretnénk aztán meg semmilyen irányban nem átesni a ló túloldalára.
Ezek céges ügyfelek lennének? SOHO cuccokat szeretnének mindenképpen? Tudom, az ár, de ...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest