- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 8 és 8T
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
MaCS_70 #22428 üzenetére
Volt egy levehető antennás routerem (Asus, de a típust már elfelejtettem), 3 db 8dBi-s antennát kapott, meg talán HGG FW-t ha jól rémlik, ahol fel lehetett húzni a rádió teljesítményét. 75%-ig volt javasolt, amit meg is tettem. Hát, a házunktól jó 50m-re még a saját wifimen lógtam. Szóval, van annak értelme, csak nem minden esetben érdemes megcsinálni. Azért nem véletlenül van ezeknek a teljesítménye korlátozva. Részben egészségügyi okokból, részben meg pl. azért, mert egy "rosszul" (túl jól) beállított eszközzel pl. zavarhatod az időjárásállomások működését, és mikor bekopognak, hogy kapcsold le, annak nem fogsz örülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 Pro
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged