- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füge007
senior tag
válasz
Atti1112 #401 üzenetére
Nyugodj meg, pár külföldi tesztet megnéztem, teljesen normális az érték amit kaptál. Vehetsz rá erősebb procihűtőt ha az megnyugtat, de gondolj bele, ha nem lenne elég az Intel piacra dobná így?! Emlékeztet az eseted arra mikor anno mikor megvettem a GeForce 8800GTS 320MB VGA-m pokoli meleg volt, én is aggódtam ,majd megnyugtattak, hogy ezek ilyenek, azóta is megy, és azóta is radiátor.
-
Atti1112
aktív tag
válasz
Atti1112 #376 üzenetére
Egyébként a BIOS-ban manualra tettem a hőfok szabályozást és 55 foknál húztam meg,hogy fölé ne nagyon menjen,ott kapcsoljon a venti,gyárilag itt 70 fok van beállítva.Így teljes terhelésen 56-57 foknál nem megy feljebb a hőmérséklet,szerintem így marad.Mivel gyárilag a 70 fok még csak azt jelenti,hogy akkor kapcsol be a max. fordulat a ventin,így ,mivel nem érem el a 60 fokot sem,szerintem ebből nem lesz gond.Majd az idő eldönti
A C2D hidegebb fejű volt,bár az is kb. 48 fokon ment általában és 2 évet hiba nélül ment,most eladó.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Atti1112 #367 üzenetére
Üdv a klubban
Én kikapcsolva tartom az i5-2500k GPU-ját
A CoreTemp progi szépen kiírja az óra mellett a számodra érdekes hőfokot
Elég sokat használod az "egyenlőre" szót, de a szövegkörnyezetből látszik, hogy helytelenül írod.
Az egyenlőre szó annyit tesz, hogy ugyanakkora részre, darabra, szeletre, stb... osztani.
Amit Te szerettél volna azt az egyelőre szóval szokás leírni.Bocs a nyelvészetért, de ezt a két szót itt ph!-n a fórumozók kb. 80%-a folyamatosan keveri/rosszul használja, holott teljesen más jelentéssel bírnak.
-
Füge007
senior tag
válasz
Atti1112 #357 üzenetére
Nos sajnos még dobozában van, ma vettem így sok tapasztalatom nincs vele kapcsolatban. Itt vásároltam a lapot. Sajnos a kérdésedre csak tippelni fogok, az integrált VGA gyenge lesz 2 megjelenítő meghajtására, az általad leírt konfigurációban, sajnos nem sok tapasztalatom van az integrált VGA-val. Nekem az kevés, így most egy HD 5850 használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest